Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Mesajele de mulțumire ale elevilor Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” din Alba Iulia pentru cei care lupta în prima linie împotriva coronavirusului

Ziarul Unirea

Publicat

în

MULȚUMESC- este mesajul pe care elevii Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” din Alba Iulia s-au gândit să îl adreseze celor care se află, zilele acestea, în prima linie a luptei împotriva virusului care a îngenuncheat o lume întreagă.

Dincolo de toate lecțiile online și pentru a mai colora zilele triste ale orașului, elevii Școlii “Avram Iancu” au răspuns inițiativei lansate de doamna Maria Badale, psiholog școlar, de a se alătura campaniei #TOATĂȘCOALAMULȚUMEȘTE#.

Invitația lansată copiilor de către cadrele didactice a fost de a realiza un afiș, de acasă, prin care să își exprime mulțumirea, recunoștința, respectul și susținerea față de medici, asistenți medicali, farmaciști, polițiști, jandarmi, față de angajații din instituțiile publice, din alimentație și transporturi.

Desenele copiilor au fost trimise învățătorilor și profesorilor diriginți prin intermediul rețelelor sociale, constituind o expoziție virtuală. În funcție de creativitatea fiecărui copil, mesajele apar, cel mai frecvent, în jurul unui curcubeu care simbolizează speranța și încrederea că totul va fi bine.

Cu inspirație, autentici și exersându-și astfel talentul, copiii au afișat mesajele lor la ferestre, pe balcoane și pe paginile lor de socializare, în încercarea de a le câștiga zâmbetele celor aflați acum la datorie.

,,Dincolo de toate lecțiile digitale, în ultimele zile, copiii aceștia minunați au învățat, cu responsabilitate și inocență, de acasă, atitudini despre recunoștință, despre apreciere, despre simpatie și empatie, despre curaj și tărie de caracter, despre credință și speranță, despre iubire și dăruire’’, a transmis doamna Maria Badale, psiholog școlar.

Proiectul intitulat sugestiv #TOATĂȘCOALAMULȚUMEȘTE# a pornit de la o idee simplă de implicare civică propusă elevilor de clasa a VII-a ca activitate de învățare de acasă pentru disciplina educație socială, proiect care ulterior s-a transformat într-o amplă campanie de susținere a celor din linia întâi.

De asemenea, domnul director al Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” din Alba Iulia, prof. Gabriel Bucura transmis mulțumiri tuturor cadrelor didactice pentru implicarea în această campanie.

[nggallery id=7826]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea