Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Mașină ruptă în două, după o coliziune violentă cu un cap de pod, între Bistra și Câmpeni. 3 persoane la spital

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, pe DN 75, între localitățile Bistra și Câmpeni la kilometrul 800.

Impactul a fost atât de puternic încât un autoturism marca Skoda Octavia s-a rupt în două, după ce șoferul, băut fiind a intrat în coliziune cu un cap de pod. Jumătate din autoturism ar fi ajuns pe malul râului Arieș.

Accidentul s-a soldat cu trei victime, doi tineri fiind grav răniți și internați la spital. Toți trei sunt originari din comuna Lupșa.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,54 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări se pare că accidentul a fost din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

UPDATE IPJ Alba: Azi-noapte, orele 02.11, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 75 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că M.C., de 19 ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cîmpeni – Bistra, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma accidentului D.V.I., de 19 ani şi P.D.G., de 25 de ani, ambii din comuna Lupşa, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale grave şi au fost transportați la spitalul din Cîmpeni de unde au fost transferaţi la spitalul din Alba Iulia în vreme ce conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Foto: Facebook

[nggallery id=2592]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea