Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: Magia Crăciunului la Grădiniţa cu Program Prelungit Prichindel Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apropierea sărbătorilor ne emoţionează pe toţi de la mic şi până la mare. Se instalează o atmosferă de pace, linişte şi tot ceea ce ne dorim, este să fim alături de cei dragi. Mereu s-a spus că există o magie, magia Crăciunului.

Această magie s-a simţit şi la Grădiniţa P.P. Prichindel Cugir, unde în această săptămână 18-22.12.2017, s-a desfăşurat Şcoala Altfel. Activităţile au debutat cu o expoziţie, organizată în holul grădiniţei, unde au fost expuse diverse ornamente şi decoraţiuni de Crăciun, confecţionate de copiii din grădiniţă, şi care prin bunăvoinţa celor ce le-au achiziţionat, l- au ajutat George, un tânăr, aflat într-un greu moment al vieţii. Tot pentru această cauză nobilă, preşcolarii grădiniţei au participat la Casa de Cultură Cugir, în programul organizat de Asociaţia Ţine de Tine, unde au colindat alături de elevii Şcolii Gimnaziale Singidava.

“Daruri mici, din suflet mare”, a fost o altă activitate care i-a mobilizat pe toţi de la mic la mare. Copiii au donat jucării şi haine, pe care le-au împachetat şi le-au dăruit copiiilor de la Grădiniţa cu P.N. Voinicel din localitate.

Bineînţeles în această perioadă, nu putea lipsi colindul la diferite instituţii din oraş: Primăria Oraşului Cugir, Fabrica de Arme, Uzina Mecanică Cugir, Şcoala Gimnazială Singidava, etc.

Săptămâna s-a încheiat cu o activitate unde preotul de la Catedrala Adomirea Maicii Domnului, le-a vorbit copiilor despre Crăciunul care înseamnă naşterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Toate aceste activtăţi nu ar fi au avut rezultatele deosebite, dacă colectivul format din educatoarele: Ţenea Eleonora, Lupu Ana, Luca Maria, Durduc Lucia, Uritescu Cornelia, Urieşu Mihaela, Ţigan Elena, Trifa Adina, Rotaru Alina, Durduc Delia, Vinceler Anca, Maierescu Oana, Sasu Angela, Gîrloanţă Ioana şi Budereş Emila, nu ar fi depus mult suflet şi dăruire în organizarea şi defăşurarea lor.

Le mulţumesc şi le doresc multă sănătate, putere de muncă, răbdare şi Sărbători Fericite!

Coordonator grădiniţă, prof. Bîrsan Ilona

[nggallery id=5067]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea