Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Magia Crăciunului a cuprins Municipiul Blaj: Concertul și lansarea albumului de colinde al Fetelor de pe Târnave au adus spiritul sărbătorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Magia Crăciunului a cuprins Municipiul Blaj: Concertul și lansarea albumului de colinde al Fetelor de pe Târnave au adus spiritul sărbătorilor

În cursul serii de sâmbătă, 16 decembrie, Fetele de pe Târnave au susținut un concert de colinde, urmat de lansarea unui album, care a adus printre cetățeni spiritul și magia Crăciunului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Aseară a avut loc concertul nostru la Blaj si lansarea albumului de Colinde Traditionale Fetele de pe Târnave!

A fost o seara cu magie si emotie, cu naturalete si spontaneitate, cu bucuria revederii toate impletite cu melosul arhaic si mesajul profund al colindelor traditionale.

Tot firul epic al concertului gandit ca o poveste din Ajun de Craciun a curs lin, ca Târnava. Noi, gazdele, Fetele de pe Târnave am primit și am cinstit ca în vechime fiecare grup de colindători care ne-a călcat pragul casei tradiționale amenajate în scenă. V-am colindat la rândul nostru în stilul caracteristic, autentic si sincer, cele mai mândre colinde pe care le-am cules din zona noastră.

Citește și: VIDEO Colinde tradiționale interpretate de Ancuța Stănuș, Alina Andrei, Aurel Lupu și ”Mugurii Lomanului”: ”Aducem în suflet bucuria și emoția sărbătorilor de iarnă, așadar, primiți colinda noastră?”

Aducem recunoștintă tuturor colegilor artiști care au fost alaturi de noi, grupurilor tradiționale de colindători, echipei tehnice care a facut o muncă asiduă, familiilor noastre care s-au implicat in organizare, autoritatilor locale si sponsorilor care ne-au sustinut fara de care aceasta idee nu ar fi devenit realitate.

Multumim, Doamne, ca ne-ai pus pe toate 5 pe pamant românesc, ne-ai dat viața și glas în Valea Târnavelor, ne-ai adunat și ne-ai dat putere să reușim IMPREUNĂ realizarea acestui material discografic si a acestui concert! Multumim oamenilor care au fost prezenți în public și au primit emoția pe care am oferit-o!

În curând, chiar în apropierea Crăciunului, vom reveni cu videoclipul întregului concert!”, au transmis Fetele de pe Târnave, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987! Într-un raport privind activitatea pe anul 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Alba a prezentat Colegiului Prefectural în ședința din 24 aprilie calitatea factorilor de mediu în judeţul Alba în cursul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea