Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Magazinul BILLA din Sebeş s-a deschis fără bâlci şi nebunie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

BILLA15Deschiderea oficială a magazinului BILLA din Sebeş a avut loc astăzi, de la ora 7.00, când primii 100 de clienţi şi-au făcut cumpărăturile. La BILLA nu a fost nebunia specifică deschiderii oricărui supermarket. Acest lucru se poate datora faptului că în Sebeş există de ceva vreme Penny, Kaufland sau LIDL, a orei matinale la care s-a realizat deschiderea sau a ofertelor nesatisfăcătoare aduse de BILLA, deşi promoţii au existat la majoritatea produselor, iar în perioada 27 martie – 2 aprilie 2014 pentru fiecare 50 lei din valoarea bonului de casă, clienţii vor primi un bon valoric de câte 10 lei.

Prin deschiderea noului supermarket, BILLA România îşi extinde în mod constant reţeaua ajungând la 80 de magazine și vine în întâmpinarea clienţilor care doresc o gamă variantă de produse la cel mai bun preţ. Magazinul situat pe strada Decebal, numărul 1, va oferi clienților 6.000 de articole într-un spaţiu de vânzare de peste 650 mp.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Magazinul din Sebeș pune la dispoziţia clienților o multitudine de produse, precum: fructe, legume, produse de panificație și patiserie, dar şi un bogat sortiment de carne proaspătă. La magazinul din Sebeș clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminică de la 8 la 22.

[nggallery id=1351]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea