Rămâi conectat

Sport

FOTO: Luptătorul Paul Tolas (Revolution Academy Alba), debut la profesioniști, la Gala Colosseum Tournament Arad

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paul Tolas, luptătorul din Cetatea Marii Uniri legitimat la Revolution Academy Alba, și-a făcut debutul, la vârsta de 18 ani, la profesioniști, în Gala Colosseum Tournament Arad. Albaiulianul ce a adoptat nickname-ul “The Hurricane” a luptat la categoria 61 kilograme, cu arădeanul Rubén Onișor din Arad.

Întâlnirea de vineri are o poveste aparte, oferta promotorilor venind marți, întrucât adversarul stabilit inițial s-a accidentat. Chiar dacă timpul era extrem de scurt, Paul a acceptat propunerea, cu toate că a fost obligat să forțeze o slăbire rapidă, de 4 kilograme, pentru a ajunge joi, la cântarul oficial, la greutatea de 61 de kilograme. “Meciul a fost echilibrat. Emoțiile inerente și timpul scurt pentru pregătire au făcut să pierdem acest meci, însă nu și bătălia. Nu regret că m-am pripit să iau decizia de a lupta, m-am testat și am făcut față așa că o să revin în sală să pun la punct obiectivele pe anul acesta. Mulțumesc suporterilor și tuturor albaiulienilor”, a transmis Paul, completat de Alin Moldovan, antrenorul său de la Revolution Academy, “Mă declar mândru de sportivul meu care în 48 de ore a slăbit 4 kg și am reușit să luptăm 3 reprize, având bune șanse să terminăm meciul. O să ne pregătim și în viitor o sa mai auziți de noi. Îndemn lumea sa facă sport, ușile clubului Revolution Academy sunt deschise”.

Luptătorul de kickboxing a avut un parcurs excelent în anul 2019, cu 5 victorii în luptele disputate, fiind remarcat de promotorii galelor profesioniste “Ultimate Fighting Tournament” (UFT) și „Suprime Night Fight” (SNF). Paul reprezintă un competitor ambițios, ce abordează categoria 60 kilograme, iar anul trecut, în octombrie, a fost prezent la Campionatul European WKF de kickboxing de la Baia Mare. La importanta competiție reprezentanții clubului din Cetatea Marii Uniri au cucerit trei medalii continentale de bronz, însă Tolas nu a concurat din pricina unor probleme de sănătate. Așadar, acesta a avut oportunitatea ca în această toamnă să își facă debutul la profesioniști, la doi ani după ce a început să practice kickboxingul, fiind îndrumat de antrenorul Alin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea