Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Luptătorul aiudean Benny Adegbuyi implicat într-un accident rutier grav, pe autostrada A2. Se deplasa la un eveniment

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luptătorul aiudean Benny Adegbuyi implicat într-un accident rutier grav, pe autostrada A2. Se îndrepta spre un eveniment

Benny Adegbuyi, luptătorul aiudean, a fost implicat într-un accident rutier grav pe autostrada A2. Bărbatul se îndrepta spre Tuzla pentru a participa la un eveniment.

„Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare.

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, a declarat Benny Adegbuyi, pentru GSP.ro.

În vârstă de 38 de ani, Benny Adegbuyi este el mai bine cotat luptător român de kickboxing.

În cursul nopții patru autoturisme și două autoutilitare au fost implicate vineri seara într-un accident pe Autostrada București-Pitești. Un șofer a fost rănit și a fost transportat la spital.

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul a avut loc pe sensul de mers spre capitală, la km 14, în zona localității Ciorogârla, al Autostrăzii București-Pitești. În accident au fost implicate patru autoturisme și două autoutilitare de transport marfă.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu o unitate de terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea