FOTO Lupta pentru Cotroceni: Klaus Iohannis s-a întâlnit cu ”greii” politicii județene și simpatizanții ACL Alba

Iohannis48Candidatul Dreptei la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis,  a venit astăzi la Alba Iulia pentru a se întâlni cu simpatizanții și membrii ACL Alba. Acesta a fost întâmpinat de sute de persoane, consilieri, primari, reprezentanți ai administrației locale, județene și naționale și a intrat în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor pe imnul „verde înrourat”.

”Sibianul” spune că are pentru România un proiect pentru următorii 10 ani, și promite administrație corectă și fără corupție. Acesta nu a uitat de contracandidatul său Victor Ponta, pe care l-a atacat pentru că a introdus în campanie etnia.

 ”Anul 2014 este anul marilor schimbări în România. Cea mai mare schimbare deja s-a produs. Fuziunea PDL cu PNL a creat un mare partid de dreapta care deja schimbă realitatea politică în România. Vom guverna România timp de cel puțin 10 ani. Este nevoie de o altfel de politică în România. Este nevoie de un lucru care se poate descrie într-un singur cuvânt, normalitate. Îmi doresc în exercitarea funcției prezidențiale mai puțină gălăgie și mai multă muncă, mai multe probleme rezolvate. Eu mi-am permis să spun că am o viziune pentru România. România prosperă, locuri de muncă, România puternică, respect în comunitatea internațională a statelor. Aceste lucruri mi le doresc pentru țara mea și împreună vom reuși. La Sibiu am demonstrat că se poate face o administrație corectă și pentru cetățeni. Se poate face administrație fără corupție. Se poate reda speranța oamenilor”, a spus Klaus Iohannis.

Primii care au luat cuvântul au fost copreședinții ACL Alba, Teodor Atanasiu și Mircea Hava, urmați de președintele CJ Ion Dumitrel.

Primarul Mircea Hava a arătat că își dorește ca România să devină o țară asemănătoare Germaniei.

”Bine ați venit domnule președinte! Pentru mine sunteți domnul președinte. În județul Alba primarii și oamenii au făcut ca niciodată să nu câștige stânga. Aici a câștigat tot timpul dreapta. Eu cred că Iohannis este cel care poate face ca România să fie o soră mică a Germaniei”, a spus primarul Mircea Hava.

Senatorul Teodor Atanasiu nu a uitat de contracandidatul lui Iohannis, Victor Ponta, dar nici de rivalul său din teritoriu, Ioan Dîrzu.

”Să-i trimitem frumos pe pesediști acasă, să se mai gândească și să-și mai schimbe obiceiul să-și pună rudele în conducere. Si acest lucru se face cel mai bine în opoziție. Când a intrat Iohannis în Alba Iulia a început să vibreze totul, pentru că a început să vibreze Ponta, Dîrzu și tot PSD-ul. Avem cel mai bun candidat, Klaus Iohannis”, a spus senatorul Teodor Atanasiu.

Ion Dumitrel consideră că fiecare regiune a țării ar trebui să voteze candidatul Dreptei.

”Și oltenii și dobrogenii și moldovenii trebuie să știe un lucru. Dacă vor să trăiască ca și în Germania, să voteze un neamț. Nu putem să nu ne schimbăm și noi, poporul român, după regulile UE. Să fim foarte corecți și sinceri. Eu nu am nicio îndoială. 70% pentru candidatul nostru este un lucru care se va realiza fără mari eforturi pentru locuitorii județului Alba. Trebuie să gândim european. Voturile nu se iau și nu se cerșesc la biserică în ziua în care e o mare sărbătoare. Eu cred cu tărie în victoria noastră și a președintelui Iohannis. Eu cred și niciodată nu m-am înșelat”, a spus președintele CJ Ion Dumitrel.

La începutul întâlnirii s-a ținut un scurt moment de reculegere pentru fostul liberal, omul de afaceri Dinu Patriciu.

[Gallery not found]

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

21 Comentarii

Roman 19 august 2014 at 20:08

Voi va auziti o clipa macar,astia ne promit Germanie,sa fim o mica colonie nemteasca. Eu nu ma leapad de tara mea. Rusine Hava,Atanasiu,Dumitrel! Va vindeti ieftin!

Ghita 19 august 2014 at 20:23

Politrukul Ion Ilici Iliescu, a lansat prin anul ´90, lozinca, „NU NU VINDEM TARA”, SI NU A VANDUT-O, A DAT.O PE GRATIS! Eu de fapt ma kc in „patrihotismul” tau declarativ!

aiudeanul 19 august 2014 at 21:24

“Spune-mi cu cine te aduni ca să-ți spun cine ești” spune un vechi proverb romanesc, care ne indică în înțeles cuantic că noi ne adunăm, împrietenim cu cei care au aceeași frecvență specifica cu noi. Pai daca Santa Klaus sau Johannis s-a adunat cu lucrul slab de Pitic Atomic, asta cam spune tot despre individ. Daca as fi in locul PSD-ului din Alba as pastra poza lui Johannis impreuna cu Piticul Atomic si le-as face afise in campanie, ca sa vada locuitorii judetului cu ce jegos si ordinar, ca tot ii plac Omului Marilor Gogosi cuvintele astea, s-a adunat.

marin 20 august 2014 at 8:58

doamne ce poze reusite!!! abia astept sa ii vad pe atanasiu pupandu-se pe gura cu hava. poate asa isi pot spala balele dupa cat s-au injurat pana mai ieri. oricum romanii si ardelenii vad: liberalii se pupa cu oamenii lui basescu, iar marele iohanis, merge si se intalneste cu basescu sa ia notite!
oricat s-ar zbate, iohanis nu va reusi niciodata sa isi depaseasca conditia de primar al unui mic si frumos oras…dar atat!
ponta presedinte!!!

NIK 20 august 2014 at 14:44

Decit o colonie Ruseasca mai bine una Gernana !!!!!

Ghita 19 august 2014 at 20:26

Pacat ca nu il prezentati pe Piticul Atomic, in totalitate, ca is curios „sa-i masor”, inaltinea tocurilor la pantofi!

Klaus Werner von Munchausen 19 august 2014 at 20:56

Eine wort für rumänen wird Arbeit Mach Frei !

Horea 19 august 2014 at 21:21

Adica?

w1 19 august 2014 at 21:35

@Horea

zice ca: „are o vorba pentru romani – munca te elibereaza”

Horea 20 august 2014 at 8:47

@w1 si @Newbie

Multumesc!

La romani, multe proverbe NU se mai potrivesc.

Genose 20 august 2014 at 10:03

@ Klaus V, @ w1, @ Horea – Din pacate acest proverb – ” Arbeit Mach Frei !” este foarte rau ales, mai ales in acest context legat de candidatura unui cetatean de etnie germana : pe poarta de intrare in lagarul de la Auschwitz, exact acest motto apare : „Arbeit Mach Frei !” …

soimul de munte 20 august 2014 at 8:25

cred ca a gresit- pentru asistatul roman se potrivesc mai bine :
-” munca e izvor de sanatate- sa lucreze, deci, cei bolnavi” si
-”statul sunt eu”- stau de dimineata pina seara

Newbie 19 august 2014 at 22:57

Citatul din germana – un slogan care atârna la intrarea în lagărul de concentrare de la Auschwitz

Carcotasul 19 august 2014 at 23:00

Am o singura problema: Ce cauta j i g o d i i l e aici – piticul atomic F Roman, Ponoran DNA si Olar bagatorul de seama

edi 19 august 2014 at 23:03

Ti-e frica sa nu-l intreaca pe Ponta la minciuni?

Dana 20 august 2014 at 10:46

Iohanis promite administratie publica fara coruptie )))) — pai si cu Halva ce face???

Slab discurs slaba prezenta slaba organizare

w1 20 august 2014 at 16:39

Adminsitartie fara coruptie ? Pai in jurul lui misunau ieri cele mai corupte persoane de pe scena politica a judetului Alba ! Ce le-a atras acolo ? Pai foamea de a baga din nou mana pana in umar in bugetul statului si de a ciordi din nou cat mai multi bani… Asta ne trebuie ? Klaus avea sanse REALE daca ar fi candidat INDEPENDENT dar inhaitat cu astia nu cred ca are nicio sansa.

Atanasiu 20 august 2014 at 10:48

Iohanis omul lui Roman )))– cascadorii rasului

Ghita 20 august 2014 at 11:07

Atanasiule, ascunde Piticul Atomic, pe unde poti, folosestel daca vrei ca si pe „bufon personal”, dar nu mai il scoate „in societate”, ca dauneaza grav prestatiei lui Iohannes!

Cetateanul 20 august 2014 at 16:00

Niste adevarati grei. Pe Atanasiu nu il mai cuprind nici hainele. 😉

NSD 21 august 2014 at 12:14

Vin ai nostri, pleca ai nostri, noi ramanem tot ca prostii ….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...