Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Lucrările repetate de pe strada Lalelelor din Alba Iulia duc la nemulţumirea locuitorilor din zonă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuitorii de pe strada Lalelelor din Alba Iulia sunt nemulţumiţi de lucrările repetate şi nefinalizate realizate de societatea de distribuţie a energiei electrice, Electrica. În ultimele zile societatea de furnizare a energiei electrice a făcut trei săpături, în locuri diferite, pe trotuarele din faţa caselor de pe strada Lalelelor pentru că au detectat nereguli la liniile electrice subterane.

Nemulţumirea cetăţenilor survine din cauza nefinalizării lucrărilor nu neapărat din motivul că ele trebuie realizate. „Bine, bine, eu înţeleg că trebuie făcute, dar de ce nu le termină?”, după cum ne-a relatat un cititor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După ce am stat de vorbă cu reprezentanţii societăţii de distribuţie a energiei electrice am aflat că în acea zonă au fost descoperite defecţiuni în mai multe locuri. Sâmbătă la ora amiezii, după ce au săpat un şanţ, muncitorii au ajuns la conducta de apă care era lipită de linia electrică subterană de 20.000 de volţi care asigură curentul locuitorilor. Acum, muncitorii au misiunea de a ridica ţeava de curent astfel încât să nu mai intre în contact subteran cu conducta de apă. Nu se ştie termenul de finalizare al lucrărilor, dar conform unui reprezentant al firmei, fiecare lucru început se va termina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 7 MAI 2024: 390 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 7 MAI 2024: 390 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea