FOTO: Lucrări făcute doar pe jumătate, la infrastructura rutieră din Cricău. Cetățenii vor fi nevoiți să-și construiască singuri podețele

Consilierul local din Cricău, Darius Nicolae Iacșa, atrage atenția că în comună există nemulțumiri legate de modul în care se execută lucrările de infrastructură rutieră finanțate prin PNDL. Mai exact, cetățenii sunt nemulțumiți de partea de proiectare a rigolelelor și podețelor din localitate.

”Așa cum v-am zis de anul trecut, am votat împotriva devizului de lucrări la proiectul “Infrastructură rutieră în localitatea Cricău”. Lucrarea este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Cum vedeți, în mod normal domeniul public este până la limita cu clădirea și poarta. În mod normal trebuie turnat cât ține domeniul public. Lucrul acesta nu se întâmplă însă. Oamenii vor fi nevoiți să continue pe cheltuiala lor lucrarea până la poartă.

Din păcate suntem singura comună care efectuează lucrări de acest gen. Întrebarea mea este: dacă se face o lucrare de ce nu este finalizată în totalitate cumsecade? De ce nu este efectuată cât ține domeniul public pentru ca cetățenii să nu mai fie nevoiți să facă cheltuieli din propriul buzunar pentru a continua lucrarea de cimentare a podețelor în scopul de a putea intra cu mașinile in curte?

Rog reprezentanții Guvernului să se deplaseze la fața locului pentru găsirea unei soluții ca lucrările să fie finalizate în totalitate dacă tot sunt finanțate prin programul PNDL. Cer să fie făcută o lucrare cum cer standardele Uniunii Europene dacă tot facem parte din UE!”, a declarat consilierul local.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...