FOTO| Lucrări de reparații și întreținere a străzilor din Cugir: Covor asfaltic nou, parcări și trotuare refăcute în mai multe zone din oraș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Continuă lucrările de reparații și întreținere a străzilor din Cugir: a fost turnat covor asfaltic nou, iar parcările și trotuarele au fost refăcute în mai multe zone din oraș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Primăria orașului Cugir continuă lucrările de reparaţii şi întreţinere a străzilor din localitate. Zilele acestea a fost turnat covor asfaltic şi au fost refăcute parcările şi trotuarele în mai multe zone ale Cugirului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Conform programului stabilit de edilii localităţii, începând de săptămâna trecută s-a lucrat pe strada Salcâmului unde au fot executate lucrări de înlocuire a carosabilului deteriorat cu un nou covor asfaltic, precum şi de amenajare cu dale din beton a trotuarelor și parcărilor.

Tot în această perioadă s-a intervenit pe strada Ion Creangă (Nr.92- 94) şi pe strada Ghe. Asachi (Nr. 13) în vederea asfaltării parcărilor din zona blocurilor de locuit şi trasării lor.

În baza programului anual de reparaţii şi întreţinere a drumurilor, Primăria Cugir a realizat lucrări similare şi pe străzile: Aleea Constructorului, Grigore Ureche, 1 Decembrie 1989, Serelor şi Mihail Sadoveanu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419