FOTO| Lucrări de reabilitare a trotuarelor pe străzile Mărășești și Gheorghe Doja din Alba Iulia

Primăria Alba Iulia efectuează în această perioadă lucrări de reabilitare a trotuarelor pe strada Mărășești și parțial pe Gheorghe Doja, pe o porțiune de 2,6 kilometri. Acestea sunt realizate de către SC Elis Pavaje în baza acordului cadru încheiat acum doi ani cu administrația locală. 

str. Marasesti05Primăria Alba Iulia a început lucrările de refacere a trotuarelor, urmând să schimbe și bordurile, pe strada Mărășești și parțial pe Gheorghe Doja, la începutul acestei săptămâni, acestea fiind efectuate de Elis Pavaje în baza contractului de reparare a infrastructurii rutiere și pietonale, încheiat pentru patru ani.

ELIT

Lucrările vor reface și corecta cotele de călcare, urmând să fie preluate corespunzător și apele pluviale, drumul de pe străzile în cauza fiind la un nivel mai ridicat decât trotuarele. Astfel, se vor înlocui bordurile, se vor corecta pantele și vor fi refăcute spațiile verzi.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia nu au putut preciza când se vor finaliza lucrările, termenul depinzând și de condițiile meteorologice.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...