Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO Lucrări de calitate ”superioară” în Parcul Unirii din Alba Iulia. Piatra cubică dă semne că cedează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai mare și cea mai spectaculoasă Cetate din România are și cele mai mari probleme, iar dacă degradarea va continua precum a început, peste 10-15 ani, ar trebui reabilitată din nou. După ce am văzut cum se sfarmă zidurile, piatra cubica05cum se surpă pavajul, cum încep să cadă bucăți din zidurile Cetății este momentul ca și piatra cubică să cedeze doar, nu, (?!) au trecut câteva ierni de la reabilitare.

Iarna ”grea”, dar și lucrarea de mântuială au făcut ca piatra cubică din Parcul Unirii să se desprindă sau chiar să crape, în unele locuri. Un cititor al ziarului Unirea ne-a trimis câteva imagini însoțite de un scurt text în care satiriza firma care a executat lucrarea de 100 de puncte. El nu a uitat să precizeze și că Cetatea Alba Carolina a fost renovată din fonduri europene dar reparațiile se vor face din fonduri publice, bineînțeles, după ce va expira garanția constructorului.

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

[nggallery id=150]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea