Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, LIVE TEXT: Industria Galda de Jos – FC Zalău 1-1 (1-0) *Oaspeţii au egalat din penalty transformat de portarul Băican

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos-FC Zalau35Industria Galda de Jos nu reuşeşte să se impună pe teren propriu, făcând al doilea egal consecutiv. Debutul lui Paul Ciucă a însemnat o nouă remiză, 1-1 (1-0) cu FC Zalău, oaspeţii egalând în minutul 86, în inferioritate numerică, printr-un penalty transformat de portarul Băican, după ce Frenţiu a marcat în minutul 13.

Istorie repetată la indigou, precum în confruntarea precedentă cu CSM Sighetu, când Industria a condus la pauză, dar iar a ratat succesul în faţa fanilor, la finele unui meci incendiar în ultimele 15 minute.

Vizitatorii au jucat ultimele 15 minute în inferioritate, fiind eliminat Ţiriac, iar portarul Băican a fost salvatorul Zalăului printr-o intervenţie salutară la ocazia de 2-0 a lui A. Câmpean (84). Galda a acumulat 7 puncte şi runda viitoare va juca în deplasare cu Unirea Jucu.

*Paul Ciucă: „Am scăpat victoria printre degete”

Avem o echipă cu jucători de mare caracte şi sunt convins că va fi îndeplinit obiectivul, acela de a evita retrogradarea. Am pierdut astăzi două puncte mari printre degete„, a declarat Paul Ciucă, antrenor care l-a înlocuit pe Radu Andone pe banca tehnică. Ciucă a modificat şi distribuţia tactică, cu R. Lungu fundaş dreapta şi Frenţiu mijlocaş, iar în atac l-a lăsat rezervă pe A. Cîmpean.

*Călin Pop: „Sunt mulţumit de punct”

Din păcate am avut un joc mediocru în defensivă şi la mijloc. În fiecare etapă suntem nevoiţi să improvizăm pentru că dispunem de un lot subţire şi tânăr. Per ansamblu, sunt mulţumit de acest punct, Industria este o echip nou-promovată, care însă a demonstrat azi că putea câştiga toate cele trei puncte„, a spus antrenorul oaspeţilor.

Fără victorie de 4 meciuri, Industria Galda de Jos încearcă astăzi, de la ora 15.00, să învingă FC Zalău, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Ligii a 3-a, ce reprezintă și debutul pe banca tehnică a noului antrenor Paul Ciucă.

După înfrângerea cu Metalurgistul Cugir, FC Zalău vrea toate punctele din disputa cu Industria Galda de Jos, iar antrenorul Călin Pop este optimist, mai ales că elevii săi urmează să se dueleze cu o echipă nou-promovată. De partea cealaltă, plecarea lui Radu Andone reprezintă un moment de cotitură, sperându-se în îndepărtarea crizei.

*min. 90+3, galben pentru Căt. Ivaşcu

*min. 90+2: cartonaş galben pentru Cr. Ivaşcu

*min. 88: final de meci nebun la Galda, Câmpean ratează din nou o mare ocazie, iar pe contraatac Vălimăreanu îl încearcă pe Ştef care are un reflex salvator

*1-1, MIN. 86: portarul Băican transformă tehnic penalty-ul

*min. 85: Cr. Ivaşcu face fault la Kinczel în careu şi centralul dictează 11 metri

*min. 84: Lungu centrează de pe stânga, Câmpean reia cu capul, însă Băican are un reflex de zile mari şi respinge, mingea ajunge la Frenţiu care şutează mult peste din poziţie favorabilă

*min. 75: cartonaş roşu pentru Ţiriac, după ce l-a oprit pe Frenţiu din postură de ultim apărător

*min. 73: Goangă este înlocuit de Man

*min. 71: Supuran şutează de la mare distanţă puţin pe lângă, iar imediat după aceea, Kuku trage în bara porţii lui Ştef

*min. 70: A. Pop intră în locul lui Tăbîrţă

*min. 68: galben pentru Supuran

*min. 64: Supuran a tras puțin pe lângă bara stângă, din interiorul careului

*min. 56: Vălimăreanu intră în locul lui Stanciu

*min. 54: Baghiu îi lasă locul în teren lui A. Câmpean

*min. 53: ocazie mare pentru Industria, Cernea centrează în faţa porţii, însă Baghiu şi Păcurar trec pe lângă balon

*min. 52: Supuran intră în locul lui Horgoş

*min. 50: Tăbîrţă reia cu capul, însă Ştef reţine

*min. 46: Zalăul începe în forţă, Stanciu şutează de la marginea careului, însă Ştef reţine fără emoţii

A început repriza secundă!

*min. 43: galben P. Medrea pentru întârzierea jocului

*min. 37: liberă executată de R. Stanciu, prinsă fără emoții de Căt. Ștef

*min. 36: galben pentru R. Lungu

*min. 35: gol anulat pe motiv de ofsaid la Baghiu, după o pasă venită de la Păcurar

*min. 31: pătrundere P. Medrea care însă a șutat din 14 metri peste

*min. 28: lovitura liberă a fost executată de P. Păcurar, de la 17 metri, peste transversală

*Min. 27: galben pentru Horgoș, pentru un fault asupra lui Frențiu scăpat singur

*min. 15: Goangă are șansa desprinderii, șutează de la 15 metri, iar un fundaș blochează excelent

*1-0, MIN. 13: Voleu FRENŢIU de la 10 metri, din cădere, în stânga portarului, după o pasă venită de la P. Medrea. Este al 4-lea gol înscris de jucătorul Industriei în ultimele 3 jocuri.

*min. 11: Băican respinge cu piciorul din Baghiu scăpat singur est

*min. 10: şut slab Jamilu de la 17 metri în braţele lui Ştef

*min. 9: Tăbîrţă nu ajunge în careul mic o centrare de la Horgoş de pe stânga

*Min. 7: şut P.Păcurar de la 17 metri reţinut de Băican

În tribune sunt 200 de spectatori

*Echipe de start

Industria: Căt. Ştef – R. Lungu, Căt. Ivaşcu, Haiduc, Cr. Ivaşcu – Frenţiu, P. Medrea,  P. Păcurar,Goangă, Baghiu, Cernea; rezerve L.Szabo, Voica, Contor, Cîmpean, Chirilă, Ilea, Al. Man. Antrenor Paul Ciucă

FC Zalău: Băican – Kinczel, C. Cosma, Ad. Sabău, Horgoş, Kuku, R. Stanciu, Jamilu, Roghină, Tiriac, Tăbîrţă; rezerve Cr. Man, Al. Pop, Supuran, Vălimăreanu. Antrenor Călin Pop.

[nggallery id=2468]

*Metoda „Opric” funcţionează şi la Industria

Aşa cum cealaltă divizionară terţă din Alba, Metalurgistul Cugir a apelat la Marius Opric pentru a trece interimatul până la Cristian Coroian, la fel se petrece şi la Industria. Radu Andone este trecut principal pe foaia oficială, iar Paul Ciucă apare ca şi secund.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea