Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Liceeni de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, alături de militari, profesori și instructori, au dus daruri de Crăciun, zâmbete și culoare la 176 de familii izolate din comuna Râmeț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șase liceeni de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-au implicat în acțiunea caritabilă organizată de Crăciun de cadeții de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu și au dus daruri, zâmbete și culoare la 176 de familii izolate din comuna Râmeț.

Trăim câteodată zile în care se întâmplă minuni. Membrii implicați în proiectul Izolați în România au ajuns sâmbătă de dimineață în Alba să distribuie pachetele. Au fost întâmpinați de cadeții de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu care s-au mobilizat cu daruri și zâmbete pentru Izolații din Apuseni.

Pe pagina lor de facebook declară: „Inspirat de proiectul „Izolați în România”, sd.plt. Roşu Onisim a adunat în jurul lui 34 de cadeți inimoși, şase liceeni de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” Alba Iulia , comandanți, profesori, instructori și sponsori, pentru a ajunge la 176 de familii izolate din comuna Râmeț, județul Alba, cu daruri, cu zâmbet şi culoare.”

Salutați-i cu respect pentru omenia lor! Mulțumim pentru mobilizare, dărnicie și sprijin!

[nggallery id=7602]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea