FOTO: Liceeni de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, alături de militari, profesori și instructori, au dus daruri de Crăciun, zâmbete și culoare la 176 de familii izolate din comuna Râmeț

Șase liceeni de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-au implicat în acțiunea caritabilă organizată de Crăciun de cadeții de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu și au dus daruri, zâmbete și culoare la 176 de familii izolate din comuna Râmeț.

ELIT

Trăim câteodată zile în care se întâmplă minuni. Membrii implicați în proiectul Izolați în România au ajuns sâmbătă de dimineață în Alba să distribuie pachetele. Au fost întâmpinați de cadeții de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu care s-au mobilizat cu daruri și zâmbete pentru Izolații din Apuseni.

Pe pagina lor de facebook declară: „Inspirat de proiectul „Izolați în România”, sd.plt. Roşu Onisim a adunat în jurul lui 34 de cadeți inimoși, şase liceeni de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” Alba Iulia , comandanți, profesori, instructori și sponsori, pentru a ajunge la 176 de familii izolate din comuna Râmeț, județul Alba, cu daruri, cu zâmbet şi culoare.”

Mihail David - 2020

Salutați-i cu respect pentru omenia lor! Mulțumim pentru mobilizare, dărnicie și sprijin!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...