Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. Liber pe pârtie la Domeniul Schiabil Șureanu: Se deschide sezonul de schi, în regim de avarie, în 21 decembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bucurie pentru pasionații sporturilor de iarnă, autoritățile au anunțat deschiderea noului sezon de schi la Domeniul Schiabil Șureanu.

Începând de sâmbătă, 21 decembrie, iubitorii sporturilor de iarnă pot să se bucure de un nou sezon de schi pe pârtiile amenajate în Munții Șureanu. Stratul de zăpadă este suficient, având o dimensiune potrivită pentru deschiderea domeniului, iar meteorologii au anunțat în continuare ninsori pentru regiunile de munte.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Domeniul Schiabil Șureanu se va deschide sâmbătă, în data de 21 decembrie 2019, în „regim de avarie” cu funcționarea doar a telescaunului și a pârtiei A3! Prognoza meteo arată șanse mari de ninsori în acest weekend, ceea ce poate duce la deschiderea întregului domeniu în următoarele zile!

Pe perioada de funcționare doar a telescaunului și a pârtiei A3, prețul skipass-ului de o zi va fi redus la 70 de lei pentru adulți și 60 de lei pentru copii. Prețurile vor reveni la normal în momentul în care deschidem și celelalte pârtii ale Domeniului Schiabil Șureanu” se anunță într-o postare pe pagina oficială a Domeniului Schiabil Șureanu.

Accesul în zonă: Sebeş – Şugag – lacul Oaşa (DN 67 C), apoi la dreapta spre – mănăstirea Oaşa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului – Domeniul Schiabil Şureanu (DJ 704). Distanţă faţă de Sebeş: 82 km, care pot fi parcurşi în aproximativ 2 h (fără popasuri). Starea drumului între Sebeş şi lacul Oaşa (62 km): drumul este asfaltat în întregime, fiind accesibil pentru orice tip de maşină. Atenţie, însă, la porţiunile cu zăpadă şi gheaţă, care acoperă porţiunile laterale ale şoselei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea