Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Let’s do it Romania – Oraşul Teiuş, ecologizat de peste 50 de elevi de la Liceul Teoretic

Alexandra Mates

Publicat

în

Peste 50 de elevi de la Liceul Teoretic Teiuş, îndrumaţi de profesori, au participat sâmbătă la campania desfăşurată la nivel naţional „Let’s do it Romania”. Aceştia au renunţat  la programul lor  liber şi au ieşit la făcut curăţenie, ecologizând mai multe zone ale oraşului.

 Campania „Let’s do it Romania” desfăşurată în ziua de 28 septembrie promovează acţiuni concrete în lupta pentru mediu,  respectul faţă de mediul înconjurător, faţă de locurile pe care le vizităm şi în care ne desfăşurăm activitatea zi de zi. Astfel,  un număr de aproximativ 50 de elevi din clasele V-XII, însoţiţi de cadre didactice de la Liceul Teoretic Teiuş au răspuns pozitiv la chemarea adresată prin intermediul campaniei. Zonele care au fost curăţate s-au localizat în colaborare cu voluntarii de la Asociaţia Caritas din Alba Iulia şi cu Primăria oraşului Teiuş.

 „Profesorii au avut ocazia să aprecieze implicarea elevilor în activităţi de voluntariat, elevii au învăţat că trebuie să contribuie fiecare la crearea şi menţinerea unui spaţiu public plăcut şi civilizat, iar comunitatea locală, ca principal beneficiar al acestui proiect, va conştientiza că ne e mai bine tuturor dacă ne respectăm unul pe altul şi ne implicăm fiecare în problemele oraşului.Cu toţii vom trăi într-un mediu mai curat şi mai sănătos!”, a transmis prof. Romina Pop, de la Liceul Teoretic Teiuş.

[nggallery id=351]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea