Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Lansarea noilor colecții de ochelari Gucci, la Opticline – Dr. Teodor Holhoș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai nouă optică medicală Opticline – dr. Teodor Holhoș a fost gazda unui eveniment de excepție: lansarea noilor colecții de rame și ochelari Gucci în Alba Iulia. Sub un nou concept de design și servicii, optica medicală de pe Bulevardul Transilvaniei nr 26 este prima din rețeaua Opticline care pune în vânzare noile branduri.

Relansarea opticii medicale Opticline de pe bulevardul Transilvaniei a fost marcată printr-un eveniment special: prezentarea noilor colecții de ochelari Gucci. Binecunoscutul brand internațional este acum disponibil și în Alba Iulia, prin rețeaua Opticline.

Invitații evenimentului de joi, 21 iunie, au avut ocazia să vizioneze în premieră în Alba Iulia colecțiile de ochelari Gucci pentru anul 2018, și câteva modele ediție limitată, în total fiind prezentate peste 300 de modele de ochelari celor câteva zeci de invitați. Ochelarii Gucci sunt considerați lider pe segmentul de lux la nivel mondial, în materie de ochelari și rame, colecțiile fiind însoțite de accesorii fashion și prezentări în marile orașe. Colecția 2018 este definită de un stil eclectic, romantic și contemporan, și se adresează în special tinerilor.

Optica medicală de pe bulevardul Transilvaniei a avut parte de un proces de redesign complet, interior-exterior, realizat de o echipă de specialiști din Cluj Napoca și Alba Iulia, ideea din spate fiind redefinirea experienței pacientului. Conceptul pune în valoare gamele variate de ochelari și rame, puse la dispoziția clienților. La noua amenajare au fost folosite cu precădere materiale actuale, în nuanțe puternice, contrastante, menite să accentueze valorile brandului Opticline. Pe lângă o ofertă variată de ochelari, cabinetul de optică medicală pune de-acum la dispoziția pacienților, noul standard în tehnologia de măsurare a dioptriilor, precum și aparatură de înaltă precizie pentru verificarea parametrilor ramei de ochelari.

”Noua optică medicală reprezintă cel mai nou concept Opticline gândit să ofere pacienților o experiență complet nouă. Alături de echipamentele de ultimă generație, ne dorim să putem oferi clienților și branduri de ochelari de renume internațional, cum ar fi Gucci, iar prezentarea de astăzi oferă oportunitatea de a vizualiza o mare parte a celei mai noi colecții Gucci”, a declarat dr. Teodor Holhoș.

Rețeaua Opticline numără 2 clinici deschise în Alba Iulia și Turda, 7 cabinete de optică medicală, în Alba Iulia, Cugir, Blaj, Abrud, Sebeș, Aiud și cel mai recent, la Ocna Mureș, iar în curând se va deschide o nouă clinică la Mediaș.

Gucci este lider de lux pe segmentul ochelarilor de vedere și de soare, redefinind tendințele secolului 21. Partenerul evenimentului a fost K Optic, importator și distribuitor unic în România pentru mărcile Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen.

[nggallery id=5848]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea