Ziarul Unirea

FOTO: Lansarea candidaţilor USL Teodor Atanasiu şi Dan Coriolan Simedru, la Cugir

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Peste 700 de cugireni au participat, duminică seara, la Cugir, la evenimentul prin care Uniunea Social Liberală şi-a lansat candidaţii propuşi pentru a reprezenta această zonă în Parlamentul României. Soluţiile USL pentru zona Cugir sunt doi oameni care s-au născut şi s-au format în oraşul de la poalele Drăganei: Teodor Atanasiu pentru Senatul României şi Dan Coriolan Simedru pentru Camera Deputaţilor.

Cei doi liberali au avut printre susţinători şi pe preşedintele PSD Cugir, Mircea Trifan, Gabriela Lupu – Partidul Conservator şi Marcel Filimon – UNPR. De la lansare nu au lipsit primarul liberal Adrian Teban, viceprimarul Horea Rotche, consilierul local Emil Muntean, fostul viceprimar Rodica Florea, consilierul judeţean Mihai Nicuşor, care a fost şi prezentatorul evenimentului sau vicepreşedintele PNL Alba, Simion Creţu.

ELIT

*Teodor Atanasiu: ”Votaţi USL şi atunci vom scăpa de această mafie care a pus stăpânire pe statul român”

Candidatul USL pentru Senatul României Teodor Atanasiu a vorbit despre problemele Cugirului dar şi despre soluţiile propuse de USL pentru redresarea economică a acestei zone şi în special a industriei de armament:

Ne-am întâlnit de multe ori. Ne-am întâlnit de multe ori ca să discutăm despre politică, despre Cugir, despre judeţul Alba, despre România, despre ce credem noi că trebuie făcut. Eu astăzi nu mi-am pregătit un speech pentru că am considerat că o să nu am emoţii. Am zis că după patru ani în care v-am reprezentat în Parlamentul României n-am de ce să am emoţii, vă pot privi direct în ochi şi vă pot spune că am avut un mandat în care am făcut ceea ce trebuia pentru dumneavoastră şi pentru reprezentarea dumneavoastră corectă. Şi ca fiţi convinşi de asta am să vă întreb. Am votat împreună împotriva legii de tăiere a salariilor. Aţi fi vrut să votez altfel? Am votat împotrivă la legea de tăiere a pensiilor, am votat împotrivă la legea de tăiere a indemnizaţiilor pentru mame, am votat împotrivă la legea care reducea indemnizaţiile pentru persoanele cu handicap. Am votat pentru căderea Guvernului Boc şi a căzut! Din păcate la Cotroceni era un cetăţean care nu a înţeles că dacă Guvernul Boc a căzut în Parlament nu poate fi Boc numit prim-ministru din nou şi l-a numit şi a trecut. Am votat împotrivă. Am votat pentru căderea Guvernului Ungureanu şi a căzut!

Am votat pentru reîntregirea salariilor tăiate de ei şi au fost reîntregite. A doua etapă urmează acum în luna decembrie. Am votat pentru redarea reţinerilor abuzive din pensii pentru că legea a fost încălcată când pensionarii au fost deposedaţi de 5,5 la sută din pensii, pensionarii şi-au luat banii. De aceea am spus că nu ar trebui să am emoţii.

Vreau să nu vă vorbesc foarte mult despre proiectele pe care le vom promova, deputatul Simedru şi cu mine în Parlamentul României.

În primul rând vreau să vă spun că UM Cugir, fanion atâţia ani pentru România, pentru judeţul Alba şi pentru acest oraş, are sau nu are viitor nu în funcţie de cine este primar în acest oraş, nu în funcţie de cine este director ci în funcţie de cine este preşedintele României, primul ministru, cine sunt miniştri economici importanţi şi vă spun de ce. România este ţară membră a Uniunii Europene. În Europa cei care se gândesc la destinele industriei de apărare din fiecare ţară s-au reunit, au discutat şi au ajuns la concluzia că nicio ţară nu îşi mai poate permite să ţină o industrie de apărare proprie şi dacă nu facem un pas împreună toate ţările europene pentru a crea arme comune, pe care să le vindem tuturor ţărilor europene, pentru a face muniţie comună pe care să o distribuim pe toate aceste ţări şi dacă nu ne luăm angajamentul că vom cumpăra aceste produse făcute în comun şi agreate în comun nu vom rezista. Şi toate ţările Uniunii Europene au semnat o convenţie se numeşte Convenţia de bune practici privind înzestrarea cu armament. O singură ţară europeană nu a semnat fiindcă nu a vrut preşedintele ei, îl cheamă Traian pe preşedintele acestei ţări şi locuieşte temporar la Cotroceni. Nu a semnat-o ca să poată lua din altă parte. Să poată să nu fie monitorizat de Uniunea Europenaă în privinţa acestor achiziţii. Din acest motiv noi astăzi avem o mare problemă. Deşi membri ai Uniunii Europene, deşi cu acces direct la Agenţia Europeană de Apărare, unde în fiecare an sunt puse pe masă proiecte noi la care se înscriu ţări. De exemplu tancul european; se înscriu cinci ţări europene şi finanţează acest proiect din faza de cercetare, din faza de proiectare, din faza de producţie. Şi apoi comercializează acest produs. Acest lucru înseamnă că ţările respective au fabricile care fac componentele acelei arme, au institutele de cercetare şi de proiectare care lucrează pentru acel produs. România este exceptată de la astfel de contracte bilaterale fiindcă nu a semnat acest contract de bune practici privind înzestrarea militară. Eu vă promit un lucru. Ca parlamentar o să mă bat în Parlamentul României ca de la Cotroceni să dispară acest om şi să vină un om care să semneze pentru Românie toate tratatele unei ţări care are drepturi depline în Uniunea Europeană şi fabrica din Cugir va avea mult de lucru.

Să ştiţi că niciodată Armata României, care nu mai este armata întregului popor, nu mai are nevoie de 22 de milioane de pistoale mitralieră ca să ne luptăm cu duşmanul, astăzi avem 70.000 de militari în Armată şi în caz de război avem 150.000, iar în depozitele Armatei stau 20 de milioane de puşti. Niciodată Armata României nu va avea nici putere financiară şi nici capacitatea de absorbţie tehnologică pentru a ţine o industrie. Este nevoie să devenim industrie europeană şi o putem face, legislaţie avem mai trebuie voinţă politică inclusiv la Cotroceni. De asemenea vreau să vă spun că acest oraş se poate dezvolta economic. Cu Adrian Teban, primarul dumneavoastră, am vorbit despre proiectele lui respectiv faptul că vrea să mărească Parcul Industrial, că vrea să aibă teren nou cu utilităţi ca să atragă noi investitori să nu păţim cum am păţit acum când cei de la Mercedes care s-au dus să-şi mărească acum capacitatea de producţie la Sebeş pentru că nu am avut unde să-i cazăm din punct de vedere industrial. Şi sunt convins că primarul Adrian Teban va face pentru că este om serios şi vom avea unde să tragem noi investitori. Dar vedeţi că începem să ne pierdem prima şi cea mai importantă calitate în atragerea investitorilor: forţa de muncă super calificată la Cugir. Va trebui să facem un efort deosebit primar, autoritate judeţeană, parlamentari şi Guvernul României şi să aducem o secţie a Institutului Politehnic din Cluj, acum Facultatea Tehnică, înapoi la Cugir pentru a ne crea adevăraţii specialişti pentru a putea atrage investitorii arătând forţa de muncă calificată.

Acum patru ani vă spuneam că e o alegere greu de făcut pentru că pe vremuri romanii spuneau că pentru a avea câştig de cauză în faţa unui popor trebuie îi dai pâine şi circ, iar eu acum patru ani vă spuneam că am dublat pensiile, am dublat salariile, am făcut investiţii în şcoli, în spitale, alimentări cu apă etc şi că am dat pâine, iar ei dansau cu ţigăncile la Cireşica, beau din sticla de şampanie direct în Piaţa Universităţii şi ofereau circ. Ei să ştiţi că circ au făcut doar pe vremea noastră, pe vremea lor nu au mai făcut circ au făcut jaf. Această ţară a ajuns în cea mai critică perioadă a ei în care o mafie economică a reuşit să subjuge instituţiile satului, din justiţie, din servicii. Nu este o luptă uşoară. Când mafia se instalează la nivel de stat e foarte greu să o înlături.

Pentru a înlătur această mafie este o luptă pentru cine vrem să ne conducă. Dacă votaţi într-un fel veţi avea la conducere nişte ungureni cu Udrea, Videanu, Blejnar şi ceilalţi care să se comporte în continuare mafiot şi să subjuge instituţiile statului român. Dacă nu-i mai votăm pe ei astăzi ar trebui să-i votaţi pe Atanasiu şi pe Simedru, să votaţi USL şi atunci vom scăpa de această mafie care a pus stăpânire pe statul român. Eu sunt convins că la data alegerilor veţi fi alături de noi, noi vă garantăm că patru ani vom fi alături de dumneavoastră. Vă aşteptăm să câştigăm împreună!”.

*Dan Coriolan Simedru: ”Împreună cu Teodor Atanasiu ne vom lupta pentru judeţul Alba în Parlamentul României”

La rândul său, Dan-Coriolan Simedru, candidatul USL la Camera Deputaţilor, le-a vorbit cugirenilor prezenţi la lansare despre programul pe care şi-l propune pentru viitorul mandat, în care se regăsesc proiecte privind revigorarea industrială a oraşelor Cugir şi Zlatna, crearea de locuri de muncă, reabilitarea Spitalului din Cugir şi reînfiinţarea Spitalului din Zlatna.

Ca prefect al judeţului Alba, am intervenit la Ministerul Sănătăţii pentru finanţarea acestui proiect şi am obţinut promisiunea că, în 2013, sumele necesare lucrărilor de modernizare a clădirii spitalului vor fi prevăzute în buget. Voi continua, ca deputat, această luptă pentru renovarea Spitalului din Cugir şi sunt susţinut de viitorul senator Teodor Atanasiu care împărtăşeşte dorinţa mea şi scopul primarului Adrian Teban referitor la modernizarea celei mai importante unităţi medicale din zonă. Medicii de aici, buni specialişti, au nevoie de noi şi de ajutorul nostru, ca să poată trata pacienţii, cetăţenii care apelează la serviciile spitalului au nevoie de noi şi de intervenţia noastră, în aşa fel încât calitatea medicinei să fie la standarde europene. Vrem ca cetăţenii din Cugir, Săliştea, Şibot şi Ceru Băcăinţi să fie trataţi în cele mai bune condiţii”, a spus Dan Coriolan Simedru.

Acesta a vorbit şi despre siguranţa în şcoli, şansa pentru tineri la începutul drumului în viaţă, despre necesitatea reparării nedreptăţii pensionarilor în ceea ce priveşte grupele de muncă. Acordarea corectă şi la timp a subvenţiilor din agricultură este o altă prioritate: ”Nu vreau să las deoparte agricultura. Eu am să vă vorbesc despre subvenţii. Ştiţi foarte bine că aceste subvenţii, în această perioadă, au fost tăiate, au fost amânate, PDL-ul şi-a bătut practic joc de alegători.  Doresc ca aceste subvenţii să fie corecte, să fie la timp. Aţi văzut ce au păţit proprietarii de animale care se trezesc acum că trebuie să dea banii înapoi, din cauza faptului că i-am pus să semneze, atunci când era coadă mare la APIA, că nu au datorii la bugetul de stat sau la bugetul local. Bieţii oameni au semnat şi, dacă în luna mai, ai dat semnătura şi nu ai plătit pe trimestrul I în luna martie, te-ai trezit cu o datorie la bugetul de stat. Proprietarii de animale au acum de dat zeci şi sute de milioane lei înapoi. Cu o mână le-au dat şi cu zece le-au luat. Vreau ca aşa ceva să nu se mai întâmple”.

Promiţând că va fi o voce care se va bate pentru judeţul Alba în Parlamentul României, alături de Teodor Atanasiu, Dan-Coriolan Simedru a mai vorbit despre liberali şi democrat-liberali: ”Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, există ţigări şi ţigări light. Există cafea şi cafea fără cofeină. Există flori naturale şi flori de plastic. Există liberali şi democrat-liberali. Eu am fumat Kent, îmi place cafeaua naturală, ofer flori naturale şi sunt liberal”.

*Adrian Teban: ”România are nevoie de USL, Cugirul are nevoie de USL”

USL este o construcţie de care România astăzi are nevoie. Are nevoie şi oraşul Cugir de USL dar mai ales România are nevoie de USL pentru a face ceva mai bine pentru această ţară pentru că am ajuns la un punct de cotitură. Aşa cum vedeţi şi dumneavoastră cred că am ajuns la minus şi de acum încolo trebuie să construim şi singura care poate să construiască acum în România este Uniunea Social Liberală.

Proiectele locale nu pot fi puse în practică fără susţinerea de la Bucureşti şi asta cred că aţi văzut şi acum patru ani când am avut o anumită susţinere şi în ultimii patru ani când lucrurile au fost mai slabe. Cred că Teodor Atanasiu şi Dan Coriolan Simedru sunt doi oameni care au crescut în politică aşa cum trebuie: au fost consilieri locali, consilieri judeţeni, au fost preşedinţi de Consiliu Judeţean, domnul Atanasiu a fost ministru, domnul Simedru a fost şi deputat şi cred că sunt genul de oameni politici care ne pot reprezenta foarte bine. Deci în 9 decembrie să mergem cu toţii la vot şi să-i susţinem pe Teodor Atanasiu şi Dan Simedru pentru senator şi deputat pentru Colegiul Cugir”, a spus președintele PNL Cugir, Adrian Teban.

*Preşedintele PSD Cugir, Mircea Trifan:

Îmi doresc ca după 9 decembrie, după un drum lung şi greu să fim tot împreună şi să spunem: am făcut schimbarea de care România avea nevoie, am învins răul din această ţară. USL victorie!

 

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Radu Tuhuț: PSD a pregătit și va promova un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii

Partidul Social Democrat a pregătit și va promova un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii, în contextul în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

24 Comentarii

Toma 12 noiembrie 2012 at 14:41

Bai Tebane cand ai de gand sa starpesti cainii vagabonzi si ciorile care au sufocat orasul ??? Dar de Mafia Lemnului care defrisaza padurile cand te ocupi??? Dar am uitat ca nu te intereseaza !

BUG Mafia 12 noiembrie 2012 at 14:54

Smecherii(liberalii)fac ce vor! Fraierii(pesedistii)fac ce pot!

teo 12 noiembrie 2012 at 15:21

Clanul ….Trifan,Ciutrila ,Mihailescu,Simu…frumosi dar prea incruntati!daca la PDl erau …600 de invitati era culmea ca la PNL_PSD sa fie mai putin!o fi fost …pomana ,vin si cozonac!sunteti …PeNaLi!!!tupeisti si fara bun simt.Mihailescu inca mai poate zambii ,poate prinde ceva ,ceva pana la urma!!!

xxl 12 noiembrie 2012 at 15:46

de prin 2004 (campania electorala) de cand nu a mai fost deputat nu l-am mai vazut pe simedru prin locurile de bastina. de fapt rar era vazut si cand era deputat.
a urmat apoi o perioada de 4 ani la presedentia CJ Alba. absent si 0 realizari pe meleagurile natale.
in perioada cat a ocupat postul de Prefect a ramas constant in cele enumerate mai sus.

cand vine vorba despre atanasiu se mai schimba un pic foaia, isi mai facea simtita prezenta cu diverse ocazii nu doar cele de campanie. la realizari pt plaiurile natale sta aproape la fel de „bine” ca si simedru.

incruntarea celor de la PSD cred ca e justificata… cu 2 candidati liberali in colegiu. sa nu ne mire daca Ionut Fulea va obtine un scor bun pe colegiul Cugir. Poate chiar va castiga. Nu ar fi o surpriza tinand cont de reshapatzii cu care se intrece.

PS
mai sus se plangea Toma de mafia lemnului. Sapcea srl, firma in domeniu, apartine varului d-lui candidat USL la deputatie. tot simedru se numeste si tot din vinerea se trage.

Freelancer89 12 noiembrie 2012 at 15:51

Am avut sansa de a vorbi cu cineva din zona presei si mi-a spus ca dnul Atanasiu a fost cel mai activ parlamentar din judetul nostru, ceea ce ma bucura pentru ca viziunea mea este una liberala. Acum stiu cine o sa votez.

xxl 12 noiembrie 2012 at 16:05

ca si aparitii media a fost de departe cel mai activ din ’90 pana in prezent.
s-a remarcat prin faptul ca a fost o nuca tare pt seful de colonie Traian la faza cu suspendarea de la aparare.
la capitolul realizari, este loc de discutii.

Freelancer89 12 noiembrie 2012 at 16:22

In cazul oricarui om politic e loc de discutii. Poate ca aparitii in media nu il intereseaza atat de mult…

xxl 12 noiembrie 2012 at 16:36

de acord cu tine. doar ca realizarile sunt pentru cei care te-au votat. si carora o sa le ceri iar votul peste 4 ani. trebuie luat in calcul si nevoile, necesitatile si dorintele acestor oameni. intr-o cat de mica masura. asa vom preveni ascensiuni de genul PPDD.

vinovati pentru ce s-a promis si nu s-a realizat se gasesc si se vor gasi mereu.

trebuie felicitat dl atanasiu pt prezentele in mass media. a avut si prezente negative dar majoritatea au fost pozitive. restul parlamentarilor de alba nu au prea dat „pe sticla”.
dar oare e suficient?

Gelu C 12 noiembrie 2012 at 18:36

@Freelancer89

Fonfi fost si mai activ la fraudarea referendumului.

un om nacajit 12 noiembrie 2012 at 15:52

In sfarsit se vede in poza gasca PNL-ista ,alaturi de care se afla gloata rosie PSD ,aceasta masina nefericita de vot pro doua nulitati :Atanasiu si roscatul Sînedru .O sa ia o teapa amandoi pe 9 decembrie de nu vor crede toata viata si vor vorbi singuri .

Besnik 12 noiembrie 2012 at 16:27

Domnul Atanasiu a dovedit cat a fost ministru si deputat ca este un bun manager si va face tot posibilul sa puna Alba pe picioare. De asemenea si domnul Simedru a dovedit ca este interesat de binele judetului cat a fost prefect.

Albaiulian 12 noiembrie 2012 at 19:29

Ai dreptate Besnik. Amandoi au depus eforturi deosebite pentru a ruina Cugirul si acum vin pe cai albi sa-l salveze.

Claudia 12 noiembrie 2012 at 18:13

besnik , tu te auzi ce spui?????????? Unde au fost Atanasiu , Simedru, Darzu, Olar in ultimii patru ani pentru colegiile lor??? Toti o apa si un pamant! Nu merita votul nostru!!

Mai beşinel 12 noiembrie 2012 at 18:43

Eutanasiu si paiata de Sanedru roscatul sunt doua nulitati care au jefuit statul ,salariati la stat degeaba cu buzunarele pline .Iar voi gloata de votanti fraieri sa-i votati pana cand va vor creste barbile de foame si saracie

Aurelian 12 noiembrie 2012 at 19:36

Sigur, Sañedru, nu a pus de o sesiune de „Hora Calugareasca”, la Cujer?

un cetatean cu drept de vot 12 noiembrie 2012 at 20:04

ce e trist e ca sunt aceleasi personaje in rolul de parlamentar (candidat). vorba aceea: la vremuri noi…. tot noi! sunt dominati de tupeu, pe care si-l arata o data la 4 ani. sunt aceeasi oameni pe care-i vedem in campanie coborand cu picioarele pe pamant, ii intalnim pe strada printre noi muritorii, ne strang mana, isi fac timp pt a ne asculta, ne promit si…. atat. dupa care isi iau zborul si se bucura de imunitate. noi nu mai contam.
dupa mine as organiza alegeri o data la 6 luni.

ar trebui intrebati stimabilii candidati ce au realizat pentru colegiul lor in perioada cat s-au bucurat de mandat(e). si nu e vorba doar de candidatii USL. regula e general valabila. promisiuni cu carul, fapte aproape deloc. cazurile Cugir si Zlatna sunt relevante.

concret: poate cineva sa enumere faptele de bine ale parlamentarului Atanasiu pt Cugir? Sau ale d-lui Simedru in perioada 1997-2004? sau ale d-lui Bardan in perioada cat a fost prefect? singurul neatacabil e Fulea, virgin in politica la nivel inalt. pacat ca partidul il trage in jos.
Restul candidatilor pe acest colegiu nu sunt de luat in seama.
Trist!

emil 12 noiembrie 2012 at 20:16

sa spune simedru cate proecte are pe posdru

arthur 12 noiembrie 2012 at 20:28

Foarte bine dl.Atanasiu!Asa le dovediti ca sunteti alaturi de ei!

unul..... 13 noiembrie 2012 at 2:22

suntem satui de vb goale.opriti defriserea si firma primarului de pus dale ca neau inlodat in datori pe 10 ani si moarte PDL cei mai mari hotiiiiiiiiiiiiii…………

tase 13 noiembrie 2012 at 3:27

Doua nulitati marca Cujer.Daca asta e nivelul „politic” de semi analfabeti a celor doi nu ma mir ca dupa alegeri sa caute explicatii de ce nu-i mai vor oamenii.
Pur si simplu s-au saturat de ei lucru greu de priceput pentru doi „injineri vopsiti”
Restul e pupincurism!

florin 13 noiembrie 2012 at 6:26

Rusine domnule Atanasiu

ulise 13 noiembrie 2012 at 9:17

doamne ce penibili! votati-i ca o sa traiti mai rau ca pana acum. Vreau un guvern USL ca sa plangem 4 ani! va rog votati-l pe Atanasiu ca sa intre in parlamentul penalilor sa scape de ancheta de la referendum

Ardeleanu 13 noiembrie 2012 at 10:13

Pe vremuri beţivanii se adunau la grădina de vară…
Acum îi văd pe toţi la club… S-au dat ceva licori în speranţa că-i mai fraieresc odată ???.
Ultima poză vorbeşte de la sine despre optimismul din rândul candidaţilor…

M.C. 13 noiembrie 2012 at 10:27

Comentariile,la adresa celor 2 sint de prisos=2 JEGURI P.e-N.a-L.e .Nu au facut NIMIC SI NU VOR FACE NICIODATA NIMIC,CEL PUTIN PTR. CUGIR,SA NU ZIC ALBA SAU ROMANIA.CA DE ALTFEL,TOATA CLASA POLITICA A TARII.In cimitire cu voi,TILHARILOR SI BANDITILOR,CARE JEFUITI SI PRADATI ROMANIA.Pacat ca nu intelege poporul,o data ptr totdeauna,ca nu este decit,O MASA DE MANEVRA,CICLIC DIN 4 IN 4 ANI.Usor de prostit,de manevrat,naivi,creduli,usor de cumparat(pe nimic,un vot)visind cai verzi pe pereti.Nu asa se cladeste,viitorul unei natii.Mergind pe mina,UNOR TRADATORI DE TARA SI DE NEAM(toata clasa politica,trecuta si actuala).Cum altfel se pot numii cei care,isi umplu burdihanele din sudoarea celor multi si obiditi.Uitati-va la Eutanasiu!!!De abia il cuprinde costumul.Si asta de la „grija care o poarta mereu si mereu Cujerului”.Saracul,poate crapa intr-o zii si raminem noi,cei multi,cu o piine in plus.El nu a fost in stare,sa aiba o familie inchegata si organizata,pai cum sa gestioneze,situatii de criza.A schimbat sotiile,ca sosetele.Cind nu esti stabil din pct. de vedere familial,nu ai cum sa fii un bun conducator.Dar comentariile celor mai sus in majoritate spun tot.DAR MAI MULT,PESTE TOT SI PESTE TOATE=BAI,CRETINILOR(SI MA REFER,LA POZA IN CARE APAR CEI 3 DE LA BARLLETTA),TEBAN-EUTANASIU-SIMEDRU,CIND VA MAI IMBRACATI IN COSTUME,MAI INTREBATI SI VOI IN STINGA-DREAPTA,UN CREATOR DE MODA CEVA,SAU MAI UITATI-VA SI VOI LA LUMEA CIVILIZATA DIN VEST,TARANI PROSTI.SI MA REFER LA FAPTUL CA,UN COSTUM CIND SE INCHEIE LA NASTURI,NU SE FACE CA PE UN SAC,TEMBELILOR.DACA NU STITI CUM,VA EXPLIC EU,PTR CULTURA VOASTRA GENERALA(PUTINA DE ALTFEL).SE INCHID TOTI NASTURI,MAI PUTIN CEL DE JOS-ULTIMUL.DAR VOI,DE UNDE SA STITI RETARDATILOR !!!!UN LUCRU MINOR,DAR PTR CARE IN LUMEA OCCIDENTALA,ESTI TAXAT CA ATARE.SE VEDE DE LA O POSTA CA,NU SINTETI DECIT NISTE MOCANI PROSTI,NEEDUCATI,FARA BUN SIMT,PUSI NUMAI PE CAPATUIALA SI FURAT DIN BANII”PROSTIMII”.

Comentariile sunt oprite