Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, la SEBEȘ: Elena Udrea, asaltată de admiratori pentru pupe, poze și autografe

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele Municipiului Sebes65Elena Udrea, candidatul din partea PMP la Președinția României a fost astăzi, la Sebeș, cu ocazia zilelor municipiului, unde a fost asaltată de fani pentru pupe, poze și autografe. Fostul ministru s-a complimentat cu sebeșenii, a împărțit sute de autografe și a înaintat greu prin mulțime fiind sărutată în special de domnii, care până acum, au admirat-o doar la televizor.

Liderul PMP le-a promis oamenilor că îl va bate pe Victor Ponta, cel pe care îl consideră principalul adversar.

”Am venit de zilele Sebeșului și, desigur, într-o precampanie electorală în Zilele Municipiului Sebes50competiția pentru Președinție. Nu sunt pentru prima dată aici, este o sărbătoare frumoasă, oamenii au o așteptare legată de ceea ce urmează să se întâmple în România. Sunt mulți care trăiesc afară și ar vrea să se întoarcă în țară, să aibă locuri de muncă, să-și poată aduce copiii înapoi. Îmi doresc o România care să le dea speranță”, a spus aceasta.

Elena Udrea se află pentru a treia oară în județul Alba, în 2014, fiind candidatul la Președinție cu cele mai multe prezențe, ceea ce ne face să credem că are o relație mai specială față de județul Alba, sau de ce nu, față de șeful filialei județene, Clement Negruț.

Zilele Municipiului Sebes52”Am făcut foarte multe pentru județul Alba. Sunt proiecte pe care le-am făcut când eram ministru și mă întorc cu plăcere să văd oamenii din județ și să văd ce aș putea face de acum încolo pentru ei”, a completat deputatul.

Fostul ministru a vorbit și despre avantajele sale, în lupta cu ceilalți contracandidați, Klaus Iohannis și Victor Ponta.

”Iubesc oamenii. Îmi place să stau între oameni. Am făcut lucruri concrete care pot fi verificate. În mandatul meu de ministru am lăsat în urmă mii de proiecte, ceea ce nici Ponta nici Iohannis nu pot să le spună celor care le cer votul. Aș vrea ca oamenii să judece candidații nu după ceea ce spun, ci după ceea ce au făcut, pentru că în mod sigur aș câștiga din start această competiție dacă am fi evaluați fiecare dintre noi pentru ceea ce am făcut pentru țară și pentru oameni”, a conchis Udrea.

Zilele Municipiului Sebes72Aproape de Primăria din Sebeș, Elena Udrea s-a întâlnit cu un coleg din Parlamentul României, deputatul Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba.

Deputatul a mai fost în județul Alba de două ori în 2014, cu ocazia alegerilor europarlamentare și la tradiționala serbare câmpenească Târgul de Fete de pe Muntele Găina.

Elena Udrea și-a anunțat de curând candidatura la prezidențiale, în urma unor neînțelegeri cu Cristian Diaconescu, care, se pare, nu s-a ridicat la așteptările șefilor din partid.

PMP Alba și-a ales noua conducere, sâmbătă, 23 august, la Casa de Cultură ”Lucian Blaga” din Sebeș.

Udrea va veni și la Alba Iulia, luni, 25 august, la ora 10.00 pentru a susține o conferință de presă la sediul partidului.

Între 22 și 24 august, Sebeșul a găzduit concerte de muzică ușoară și muzică populară, parada portului popular, spectacole pentru copii, prezentări de modă, discotecă în aer liber, finalul fiind marcat de un spectaculos foc de artificii. Toate acestea făcând parte din programul evenimentului ce se desfășoară anual, în fostul burg săsesc: ”Zilele Șebeșului”.

[nggallery id=2221]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea