Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: La Câmpeni, Moș Crăciun și Moș Nicolae au împărțit cadouri copiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Seară magică de sărbătoare a fost ieri la Câmpeni, prilejuită de sosirea lui Moș Crăciun în centrul orașului, la copiii cei cuminți.

Organizatorii au dorit ca evenimentul să fie în comunitate, prin comunitate și pentru comunitate în care ”s-a îngropat securea războiului”, iar Primăria și Consiliul Local al orașului Câmpeni în parteneriat cu Fundația ”Pro Munții Apuseni” s-au mobilizat pentru a-l aduce pe Moș Crăciun ca să împartă cadouri copiilor.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Și în acest an, moșul a venit cu mașina de pompieri, dar de data aceasta însoțit de Moș Nicolae, iar cadourile au fost mai multe și mai consistente. În total, în urma sponsorizărilor făcute de numeroase societăți comerciale, persoane fizice și fundația organizatoare, au fost strânși aproape 30.000 lei din care moșii au împărțit peste 1.500 de cadouri, iar Fundația ”Pro Munții Apuseni” a făcut și pachete cu mâncare în valoare de 4.500 lei care vor fi împărțite familiilor nevoiașe din zonă.

Seara a început cu o slujcraciun campeni027bă religioasă susținută de preoți din localitate, urmată de cuvântul primarului Ioan Călin Andreș și a doamnei Maria Oprea din partea fundației” Pro Munții Apuseni”. Aceștia au mulțumit celor peste 60 de binefăcători care au contribuit la reușita acestui eveniment, iar până la sosirea lui Moș Crăciun, grupul de elevi condus de profesorul Gelu Muntea a însuflețit sutele de participanți cu colindele interpretate.

Citește și: Mesaje de Crăciun pentru copii. FELICITĂRI și URĂRI prin SMS pentru cei mici

Deși s-au lăsat mult așteptați, cei doi moși au sosit asaltați de sute de copii și au fost conduși pe scenă de jandarmi, pentru asculta poezii și colinzi spuse de puștii curajoși. Momentul culminant al serii a fost grandiosul foc de artificii, după care copiii și-au luat cadoul mult-așteptat de la moșul și au plecat spre casă însoțiți de părinți.

În tot acest timp, în parcul situat din imediata apropiere s-a desfășurat a doua ediție a ”Târgului de Crăciun” organizat de Colegiul Național ”Avram Iancu” în scop caritabil. Organizatorii au anunțat că banii obținuți din vânzarea produselor realizate de elevi se vor redirecționa unui număr de 66 de colegi cu venituri mici din cadrul unității școlare, tinerii adunând sume consistente de la persoanele cu suflet darnic.

Felicitări tuturor organizatorilor pentru această seară minunată care a adus cu siguranță fericire în sufletul multor copii și familii din Apuseni!

Ovidiu CULDA

[nggallery id=2806]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea