Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: la amicalul Italia – România, ‘tricolorii” vor purta tricouri speciale în memoria victimelor de la Colectiv

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În partida amicală Italia – România de la Bologna, tricouri Romania Italia Colectiv 30“tricolorii” vor purta tricouri galbene, speciale, în memoria celor peste 50 de victime din clubul Colectiv. Astfel numerele vor fi negre (atât pe față, cât și pe spate) și inscripționate cu numele celor decedați, iar în semn de solidaritate cu familiile greu încercate, în perioada următoare tricourile vor fi scoase la licitație, iar încasările donate. Stabilimentul ca care este cazată reprezentativa României, „Regency Savoia” a fost astăzi controlat de poliția italiană, pentru a fi evitate evenimente nedorite.

*Săpunaru: „este înfiorător ce s-a întâmplat în Franța”

Suntem alături de cei din Franța, dar nu trebuie să uităm ce s-a întâmplat acasă. Nu putem trece cu vederea drama. Acum nu-i mai putem ajuta, este o pierdere imensă. Ne rugăm doar pentru cei care au dispărut și transmitem condoleanțe familiilor”, a declarat Gabi Torje. Pe aceleași coordonate a vorbit și fundașul Cristian Săpunaru, referindu-se la atentatele de la Paris. „Totul va avea o rezolvare, dar este înfiorător ce s-a întâmplat. Ieși cu familia în tricouri Romania Italia Colectiv 37oraș și ești măcelărit. Nu e normal, nu e război, dar suntem totuși în 2015 și s-a ajuns prea departe„, a afirmat fundașul echipei Pandurii Tg. Jiu.

*Torje: „Italia rămâne Italia”

„Italia rămâne Italia, o echipă în reconstrucție, dar cu un campionat puternic, al cărui campioană, Juventus Torino a jucat finala Champions League”, a spus Cristian Săpunaru.

Un meci important pentru noi, primul amical după calificarea la Euro și întâia partidă de verificare înaintea turneului final. Trebuie să vedem valoric la ce nivel suntem. Mereu în Italia, Spania sau Franța suporterii sunt alături de națională, fanii ne iubesc și vor să ne vadă. Nu suntem aici în excursie sau să vedem Cupele Mondiale expuse la Bologna, am venit să jucăm și să câștigăm„, a menționat Gabi Torje.

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=1285]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea