Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Karateka de la Gemina DBP Alba Iulia Alba Iulia, la Cupa Kyudokan Mediaș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, reprezentanții clubului Gemina DBP Iulia au concurat la Cupa Kyudokan la karate, întrecere organizată în Sala Sporturilor din Mediaș de CSAM Kyudokan.

Concursul a avut loc cu ocazia aniversării a 32 de ani de la înființarea clubului de arte marțiale Kyudokan, inițial fiind programat în 2021 cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființare însă, din cauza pandemiei de COVID-19, acesta a fost amânat. Au participat în jur de 130 de karateka de la 9 cluburi din țară (din Cetatea Marii Uniri concurând și ACS Karate Forever Alba Iulia și CS Municipal Unirea Alba Iulia), cu vârste cuprinse între 5 și 40 de ani care s-au întrecut pe tatami în 3 probe: kata individual, kumite individual și kumite echipe, pe categorii de vârstă și grad.

Delegația ACS Karate Club Gemina DBP Alba Iulia a fost formată din sensei Dorin Mureșan, 4 dan, instructor și arbitru în competiție și 6 karateka: Roxana Cristea, Anamaria Suciu, Radu Popa, Aura Muntean, Roxana Salcu și Ecaterina Salcu. La Gemina DBP Alba Iulia sunt părinți care au practicat și practică artele marțiale alături de copiii lor. Sportivii albaiulieni au avut evoluții mai bune comparativ cu competițiile precedente, 3 dintre karateka fiind pretendenți la medaliile de aur. Cei 6 sportivi, antrenați de shihan Dumitru Danciu, 8 dan, sensei Cosmin Bolca, 4 dan, sensei Dorin Mureșan, 4 dan și sensei Laurențiu Bolca, 3 dan, au câștigat 9 medalii, dintre care 5 medalii de argint și 4 de bronz după cum urmează: *Roxana Cristea (16 ani, 7 kyu): medalie de bronz la kata, medalie de argint la kumite; *Anamaria Suciu (14 ani, 7 kyu): argint la kata, argint la kumite; *Radu Popa (11 ani, 7 kyu): bronz la kata; bronz la kumite; *Aura Muntean (12 ani, 6 kyu) – bronz la kata; *Roxana Salcu (10 ani, 3 kyu) – argint la kata; *Ecaterina Salcu (15 ani, 1 dan) – argint la kata.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea