Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Julieta Isarie a fost confirmată în funcţia de preşedinte a femeilor social-democrate din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cele peste 100 delegate participante la Conferinţa femeilor social-democrate din Cugir au reales-o ieri pe dr. Julieta Isarie în funcţia de preşedintă a organizaţiei locale. Aceasta a fost, de altfel, singura candidată pentru un nou mandat, iar în cadrul conferinţei a fost aleasă şi noua structură de conducere pentru o perioadă de doi ani. 

În prezidiul reuniunii au luat loc Ioan Dîrzu – preşedintele organizaţiei Alba a PSD, Marcela Dărămuş – preşedintele organizaţiei judeţene a femeilor Alba, Mircea Trifan – preşedintele organizaţiei Cugir a PSD, Cristian Ciutrilă – vicepreşedinte al organizaţiei Alba a PSD şi nu în cele din urmă, gazda evenimentului, medicul Julieta Isarie.

Lucrările conferinţei au fost conduse de Marcela Dăramuş care a supus spre aprobarea delegaţilor următoarea ordine de zi: ,,Raport privind activitatea de bilanţ a organizaţiei locale a femeilor, Program de activitate pentru perioada următoare, Alegerea preşedintei şi a biroului organizaţiei femeilor social – democrate, Alegerea delegatelor pentru Conferinţa femeilor social-democrate Alba a PSD.

În alocuţiunile lor, invitaţii la conferinţă au făcut aprecieri asupra rolului activ jucat de membrele PSD din Cugir în obţinerea unui remarcabil rezultat al Uniunii Social Liberale la alegerile locale şi parlamentare, fapt ce dovedeşte forţa organizatorică a acestora şi ambiţia de a-şi dovedi mândria că sunt social-democrate.

,,Din cei 1000 de membri cât numără organizaţia din Cugir a PSD, 450 îl reprezintă femeile, a căror exemplară activitate s-a văzut în multe acţiuni organizate pe plan local şi nu numai. Suntem siguri că şi prin aportul mobilizator al acestora vom reuşi ca la alegerile viitoare să ne prezentăm cu un candidat, poate chiar cu o femeie, cu şanse de a deveni primar PSD”, a spus liderul social-democraţilor cugireni ing. Mircea Trifan.

După epuizarea discuţiilor pe marginea Raportului s-a trecut la alegerea preşedintei, a membrelor biroului, precum şi a delegatelor la conferinţa judeţeană a femeilor, programată pe data de 27 septembrie a.c.

În funcţia de preşedintă a fost aleasă Julieta Maria Isarie, iar ca vicepreşedinte: Monalisa Borza, Mihaela Găldău, Dorina Julean, Daniela Hiriza, Anca Petruţa.  Secretar: Ana Maria Filimon.

Din birou mai fac parte: Maria Borza, Mihaela Boţa, Aurelia Cirebea, Liliana Francu, Ana Guia, Rozalia Mihu, Crinela Miclea, Rodica Mihai, Ramona Onice, Sabina Presecan, Mihaela Stanca, Melintia Ţigău, Mihaela Vasilcan, Dumitriţa Radu.

La propunerea dnei Marcela Dărămuş s-a aprobat prin vot, ca toate cele 21 membre ale biroului să fie delegate la Conferinţa OJFSD Alba.

Constantin Predescu

[nggallery id=199]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

29 aprilie | Ziua Veteranilor de Război 2024, marcată la Alba Iulia: Depunere de coroane și slujbă religioasă. Programul complet

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 aprilie | Ziua Veteranilor de Război 2024, marcată la Alba Iulia: Depunere de coroane și slujbă religioasă. Programul complet Ziua veteranilor este sărbătorită în 29 aprilie la Alba Iulia. Programul activităților cuprinde, printre altele, slujbă religioasă și depunere de coroane, jerbe și flori. CADRUL GENERAL: 1. Locul: Cimitirul Eroilor Alba Iulia 2. Data și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea