Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Jandarmii montani din Șugag și Arieșeni, alături de turiști: Le-au oferit sfaturi și recomandări privind traseele turistice și petrecerea timpului în aer liber în stațiunile de munte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii montani din Șugag și Arieșeni s-au aflat alături de turiști și le-au oferit sfaturi și recomandări privind traseele turistice și petrecerea timpului în aer liber în stațiunile de munte.

Jandarmeria Alba continuă acțiunile de informare și prevenție cât și de conștientizare a modului în care turiștii pot să-și petreacă timpul liber în stațiunile montane din județ.

Colegii noștri de la posturile montane Șugag și Arieșeni au desfășurat o amplă activitate de informare a turiștilor prezenți în zona Ghețarului de la Scărișoara și Iezerului Șureanu. Jandarmii le-au oferit turiștilor prezenți în zonă recomandări privind traseele turistice și le-au fost aduse la cunoștință detalii privind petrecerea timpului în aer liber în zonele montane.

Jandarmii montani vor continua acțiunile de informare despre buna conduită și respectarea legislației și vor oferi sfaturi utile pentru evitarea evenimentelor negative, astfel încât turiștii prezenți în zona montană, să se bucure în siguranță de acestă minivacanță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor Un șofer de 35 de ani din Mogoș este suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor. Citește și: FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea