Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO | Jandarmii din Alba, în mijlocul elevilor de la două școli din Cugir și Sebeș: Efectele consumului de substanțe psihoactive, alcool și tutun, printre temele discutate

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Jandarmii din Alba, în mijlocul elevilor de la două școli din Cugir și Sebeș: Efectele consumului de substanțe psihoactive, alcool și tutun, printre temele discutate

Jandarmii din Alba au continuat pe parcursul acestei săptămâni activitățile de prevenire și informare în unitățile școlare din zona de responsabilitate.

Citește și: Polițiștii și jandarmii din Alba au verificat miercuri sute de persoane și mașini: Amenzi de aproape 40.000 de lei

În cadrul activităților au stat de vorbă cu elevii de la Școala Gimnazială „Mihail Kogalniceanu” din Sebeș și cu elevii Școlii Gimnaziale „Iosif Pervain” din Cugir.

”Colegii noștrii de la Detașamentul 5 Jandarmi Sebeș le-au explicat elevilor cât de important este să evite situațiile conflictuale, cum să reacționeze dacă sunt martorii unui incident, dar și efectele nocive ale consumului de substanțe psihoactive, alcool și tutun.

Prin aceste întâlniri interactive, încercăm să-i responsabilizăm pe copii și să conștientizeze consecințele unui comportament deviant sau delincvent.

Jandarmeria Alba rămâne un partener implicat în procesul educațional al elevilor, astfel de activități vor continua pe întreaga perioadă a anului școlar”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Corpul Național al Polițiștilor, organizația Alba și-a ales consiliul teritorial: „Este un model de promovat la nivel național”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Corpul Național al Polițiștilor, organizația Alba și-a ales consiliul teritorial: „Este un model de promovat la nivel național” Adunarea generală a CORPULUI NAŢIONAL AL POLIŢIŞTILOR – Organizaţia Teritorială Alba şi-a ales consiliul teritorial. Comisarul şef de poliţie Frînc Andrei-Călin a fost ales preşedinte al organizaţiei profesionale a poliţiştilor din judeţul Alba, pentru un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea