Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Jandarmii din Alba, donatori de sânge fideli de peste 15 ani: Au fost premiați de Ziua internațională a donatorului de sânge

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Jandarmii din Alba, donatori de sânge fideli de peste 15 ani: Au fost premiați de Ziua internațională a donatorului de sânge

Doi jandarmi din Alba, donatori de sânge fideli, au fost premiați miercuri, de Ziua internațională a donatorului de sânge.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Alba organizează, în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Alba şi Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, începând cu ora 14.00, la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia. Festivitatea de premiere a donatorilor „fideli”, dar şi a instituţiilor care se implică în promovarea şi realizarea actului de donare de sânge a avut menirea de a-i recompensa pentru altruismul şi civismul de care dau dovadă.

”Astăzi ne mândrim cu camarazii noștri care de mai bine de 15 ani sunt donatori de sânge fideli ai Centrului de Tranfuzie Sanguină Alba. De Ziua internațională a donatorului de sânge, doi dintre colegii noștri au fost premiați în cadrul unui eveniment desfășurat astăzi, la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Festivitatea de astăzi reprezintă un gest de recunoştinţă pentru altruismul şi implicarea de care dau dovadă colegii jandarmi, unii dintre ei donând sânge de dimineață.

Jandarmeria Alba este un partener de nădejde al Centrului de Tranfuzie Sanguină, zeci de jandarmi participând la acțiunile de donare de sânge.

Îi felicităm pe această cale și le mulțumim pentru că se află mereu la datorie “sângerând” pentru sănătatea aproapelui”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Gimnasta Daria Mihaiu, din Alba, medalie de aur la „Cupa Cetății” organizată în Deva: Urmează să participe la Cupa Mondială din Japonia

Bogdan Ilea

Publicat

în

Gimnasta Daria Mihaiu, din Alba, medalie de aur la „Cupa Cetății” organizată în Deva: Urmează să participe la Cupa Mondială din Japonia „Cupa Cetății” a fost organizată la Deva și a reunit peste 200 de sportivi de la 22 de cluburi din toată țara. Medalia de aur a fost obținută de către cugireanca Daria-Alexandru Mihaiu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea