Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Jandarmii din Alba au plantat 200 de puieți de copaci la Colțești. Acțiune pentru marcarea a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din Alba au plantat duminică 2 aprilie, 200 de puieți de copaci la Colțești. Acțiune a avut loc pentru marcarea a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Pentru a marca sărbătorirea a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, ne-am alăturat Campaniei naționale „173 de stejari pentru România”, desfășurată în parteneriat cu Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA.

”Astfel că, astăzi, împreuna cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Aiud, am plantat aproximativ 200 de puieți de gorun, tei și paltin în satul Colțești din comuna Rîmetea.

Filantropul american Warren Buffett spunea că: „Cineva stă astăzi la umbră pentru că cineva a plantat un copac cu mult timp în urmă”, ne bucurăm că am avut șansa să fim acel “cineva” pentru ca generațiile viitoare să se poată bucura de mica noastră bucățică de pădure plantată cu mult entuziasm și bucurie.

Le mulțumim reprezentanților Ocolului Silvic Aiud pentru că ne-au îndrumat și ne-au asigurat materialul săditor și logistica necesară”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs depistat în localitatea Vidolm, comuna Ocoliș. Cetățenii, avertizați prin mesaj RO-Alert

Bogdan Ilea

Publicat

în

Urs depistat în localitatea Vidolm, comuna Ocoliș. Cetățenii, avertizați prin mesaj RO-Alert Cetățenii din satul Vidolm, comuna Ocoliș au fost avertizați marți, 30 aprilie prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate „A fost semnalată prezența unui urs în localitatea Vidolm, comuna Ocoliș. S-a transmis mesaj RO-ALERT locuitorilor din zonă,” au transmis ISU Alba. Sfaturi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea