Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ Jandarmii albaiulieni, în vizită la Grădinița “Dumbrava Minunată” din Alba-Iulia, în cadrul programului „Școala Altfel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Miercuri 16 mai a.c., preț de aproape două ore,  jandarmii albaiulieni au fost invitații preșcolarilor și cadrelor didactice de la Grădinița “Dumbrava Minunată” din Alba-Iulia în cadrul programului național Școala Altfel “Să știu mai multe, să fiu mai bun”.

Pentru început, jandarmi din cadrul Detașamentului I Jandarmi Mobil le-au explicat celor aproximativ 200 de copii pe înțelesul lor, rolul și atribuțiile Jandarmeriei Române în asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, după care a fost prezentat un material video despre exercițiile și misiunile specifice jandarmilor.

În cea de-a doua parte le-au fost prezentate copiilor o parte din materialele și tehnica de intervenție specifice jandarmilor, după care cei mici nu s-au lăsat pâna nu au probat toți echipamentele specifice precum și autospeciala de intervenție a jandarmilor.

La sfârșitul activităților desfășurate copiii s-au arătat deosebit de încântați de ce au văzut și au promis că vor deveni jandarmi când vor crește mari iar cadrele didactice au transmis mulțumiri și aprecieri jandarmilor albaiulieni pentru activitatea desfășurată.

[nggallery id=5626]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea