Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Ion Dumitrel – „mamoş şef” al sediului Colegiului Medicilor din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colegiul medicilor Alba20Azi a fost inaugurat noul sediu al Colegiului Medicilor din judeţul Alba, situat în municipiul reşedinţă de judeţ, pe strada Lucian Blaga nr. 8, în centru, lângă restaurantul Preciosa. Au participat la inaugurare, pe lângă gazda manifestării – dr. Gheorghe Vieru, preşedintele Colegiului Medicilor din Alba, preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, vicepreşedintele Florin Roman, managerul Spitalului Judeţean Alba, ec. Nicoleta Coşarcă, directorul medical al CAS Alba, dr. Gheorghe Muntean, fostul director al CAS Alba, Gheorghe Ştef, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Alba, dr. George Haber, deputatul PNL de Alba, medicul Călin Potor, medici, şefi de secţie, asistente, reprezentanţi ai constructorului şi proiectantului lucrărilor de amenajare a clădirii.

În semn de apreciere pentru implicarea în procesul de atribuire şi renovare  a Colegiul medicilor Alba22clădirii ce adăposteşte acum sediul Colegiului Medicilor din Alba, preşedintele CMA, dr. Gheorghe Vieru i-a acordat preşedintelui Dumitrel „Diploma cu titlul de MAMOŞ ŞEF a sediului Colegiului Medicilor Alba pentru efortul deosebit depus în mecanismul de naştere a acestui sediu. Prezenta diplomă vă conferă dreptul de liberă practică în vederea asistării naşterii şi altor instituţii.”

Clădirea, atribuită Colegiului în 2010 de către CJ Alba, care se afla într-o avansată stare de degradare, a fost complet reabilitată. Au fost înlocuite Colegiul medicilor Alba23tencuiala interioară și exterioară, instalațiile electrice și sanitare, au fost izolate zidurile și  recompartimentat spațiul interior. Membrii colegiului se confruntau cu o acută lipsă de spațiu. De la două camere cât avea sediul colegiului amenajat la etajul I în clădirea DSP Alba, medicii se vor muta într-un spațiu în care fiecare comisie va avea birou, cu sală de ședințe și secretariat. Toate camerele au fost complet renovate, ba chiar au fost atârnate pe pereţi şi tablouri, cadouri de „casă nouă” din partea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. O sală va fi destinată pentru Clubul Medicilor. Noul sediu este supravegheat video.

Președintele Colegiul Medicilor din Alba, medicul legist Gheorghe Vieru, a declarat că pentru acest lucru mulțumește Consiliului Județean, fără suportul căruia realizarea acestui obiectiv ar fi fost imposibilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea