Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Intervenție de salvare la un accident cu victime multiple la Sebeș – exercițiu de gestionare a unei situaţii de urgenţă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Capacitatea de reacție a forțelor de intervenție rapidă din județul Alba în situații de urgență este la cote înalte.

Sau cel puțin asta a fost impresia lăsată de echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, UPU-SMURD Alba, Serviciului de Ambulanță Județean Alba, I.P.J. Alba – 3 echipaje, I.J.Jandarmi. Alba, în cadrul exercițiului desfășurat joi dimineață la Sebeș.

exercitiu accident ISU la Sebes

În scenariul exerciţiului s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier cu victime multiple (zece), în care sunt implicate trei autoturisme și se impune aplicarea Planului Roșu de Intervenție.

Acțiunea face parte din Planul de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă pe anul 2015 și are ca temă „Activitatea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba, a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, a UPU-SMURD Alba, a Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, a FOTO, VIDEO: Intervenție a salvatorilor ISU în șanțul de Vest al Cetății Alba CarolinaInspectoratului Județean de Jandarmi Alba, a Serviciului de Ambulanță Județean Alba, a Direcției de Sănătate Publică Alba și a celorlalte instituții implicate în gestionarea situațiilor de urgență generate de accident rutier cu victime multiple produs pe DN 1 în municipiul Sebeș”

credit foto: Eduard Schneider


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea