Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Inspire Cinema Alba Iulia se REDESCHIDE MÂINE. PROGRAMUL filmelor și regulile ce vor trebui urmate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vești bune pentru cinefilii orașului Alba Iulia. Inspire Cinema din incinta Alba Mall își deschide în sfârșit porțile pentru clienții săi, după multe luni de inactivitate, din cauza pandemiei de coronavirus.

Această ,,gură de aer proaspăt” va veni, din păcate, ,, la pachet” totuși cu un set de reguli clare. Între filme, va avea loc o pauză mai mare, de aproape o oră, pentru a se putea interveni asupra tuturor scaunelor cu dezinfectant. Mâncarea și băutura se vor putea consuma numai în interiorul sălilor de cinema, pe scaune, întrucât legea prevede faptul că, atât timp cât cineva va sta în picioare, va fi obligat să poarte mască.

PROGRAMUL DE MÂINE al filmelor la Inspire Cinema Alba:

Sonic the Hedgehog DUBLAT 12:00, 14:20

Onward 3D DUBLAT 13:50, 16:15

After We Collided 16:40, 19:15, 21:40

Bloodshot 21:20

The Invisible Man 18:40

Managerul Inspire Cinema Alba, Darius Frățilă, a declarat pentru ziarulunirea.ro următoarele aspecte: ,,Măsurile pe care le luăm în primul rând sunt pentru angajații noștri. O să poarte masca în permanență și o să li se schimbe masca o dată la 2-3 ore. Mănușile o să fie, la fel, schimbate.

O să încercăm să facem cumva, un barem. Cei care pun marfă pe rafturi de exemplu să nu servească și clienții. Dezinfectant în bar tot timpul, după fiecare încasare, le-am spus să își dezinfecteze mâinile, pentru că sunt diferite persoane care pot avea virusul și după, tu poți da virusul la ceilalți.

O să fie destul de greu la început. O să încurajăm foarte mult plata cu cardul, chiar o să ii rugăm pe toți clienții să folosească cardul. Doar în cazul în care nu îl au la ei, o să folosim bani lichizi. Pentru clienți am 3 stații de dezinfectare a mâinilor.

Ne-am gândit să vindem și măști, dar nu știu dacă este absolut necesar, fiindcă lângă noi este o farmacie, de unde și le pot luat tot timpul. O să fie culoare de intrare și de ieșire din cinematograf. Evacuarea, după filme, se va face pe ușile din spate, deci nu se vor întâlni între ele persoanele de la filmul de la 19:00, să zic, cu cele de la filmul de la ora 21.

Ulterior, dacă vor să între înapoi în cinema sau în mall pentru baie de exemplu, vor trebui să folosească ușile principale ale mall-ului.

Temperatura se va lua la intrare. În primul rând, o să o ia cei de la mall care asigura paza, dar o să avem și noi un termometru pentru a face acest lucru.

Un părinte poate să vină însoțit de doi copii, până la 12 ani. Maxim, 3 persoane pot să stea unul lângă altul.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea