Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Inițiativă inedită la Cetatea Trascăului: Turiștii, surprinși cu o masă festivă, pe acorduri de fanfară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Inițiativă inedită la Cetatea Trascăului: Turiștii, surprinși cu o masă festivă, pe acorduri de fanfară

Turiștii care s-au aflat duminică în drumeție la Cetatea Trascăului de la Colțești au avut parte de o surpriză de proporții. Aceștia au găsit în inima muntelui o masă întinsă cu tot felul de bunătăți, totul acompaniat de acorduri de fanfară.

„Bl00m the World este unic,este al nostru al tuturor cei implicați pentru noi și pentru voi. Sunt des întrebată de ce facem aceste mese,răspunsul: din plăcere. Masă este în viață noastră din momentul în care ne naștem până în momentul în care murim,când te naști ești pus pe masă când încetezi să mai fii tot pe masă ești pus.

La masă stăm zilnic de multe ori pe zi toată viață noastră. La masă nu doar mănânci, la masă înveți, la masă descoperi, la masă te cunoști, te bucuri, sărbătorești, te nacajesti, la masă suntem. Masa este omniprezentă și sfântă.

La mesele noastre în natură strângem artiști și meșteri,cântărești și sportivi,călători și turiști și laolaltă cu ei ne bucurăm de România cea frumoasă.

Într-un an jumătate de Bl00m the World (de înflorit lumea) am cunoscut oameni de omenie și locuri miraculos de frumoase,am învățat că imposibilul devine posibil iar posibilul imposibil.

Le sunt recunoscătoare celor care dau o mâna de ajutor (sau mai multe) și tare bucuroasă să fiu înconjurată de ei. Un om nu poate face ce pot mai mulți laolaltă,va mulțumesc oameni faini că suntem și inflorim.

Ieri a fost magic, Podu’ Stricat de venit de la Râșnov să ne ajute, Cristina Itul nelipsata de la nici o masă(imaginile sunt ale ei), Cătălin Cădan Căpitan om de baza, Camil și Andreea la datorie, Aibd ul(o armată de oameni care nu te lasă la greu) a fănfărit, cu Jidvei am vinuit, Mihai a gătit ore întregi, Cristina a ajutat, Dominic încredere, Oglas gagici cu zvâc, muncitoare, Teodora mise en place, Tudor Gotia ne-a uimit cu versurile lui,fetele de la Garage dau totul,Gina cu știrea Pro Tv, șezi cu lemnul, Ipec farfurii,Kaffka cu scaunele, Vizitiul cu mesel, Alina cu desertul, Andreea fețe de masă, Toporana pentru flori, Alina T pentru telefon, familia mea stâlp (mulțumesc tată) sigur am uitat să pomenesc și alți oameni cu dare de mâna, să mă scuzați.

Ieri am fost peste 70 de oameni la masă turiști,străini,colegi,familie,prieteni,necunoscuți,fosta profa de engleză,artiști dragi,ieri am fost totiimpreuna la masă într-un loc fain tare. Ador Bl00m-ul ,pentru că aduce mult nou fain în viețile noastre și mai ales pentru tihna pe care ne-o da. Vizitați România mai ales acum că a dat soarele,locația Cetatea Trascăului Rimetea Albă”, a scris Alexa Vîlcan pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani Iosif Fiț, profesor cu o carieră didactică de peste 40 de ani, va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, distincție oferită în anul când […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea