Rămâi conectat

Sport

FOTO: Industria Galda – Unirea Jucu 4-1 (1-0) *Victorie clară și spectacol pentru trupa lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a 22-a a Ligii a 3-a, Industria Galda de Jos a surclasat pe propriul teren pe Unirea Jucu, vecina de clasament, scor 4-1 (1-0). Industria Galda - Unirea Jucu9Trupa lui Paul Ciucă a avut o prestație extrem de reușită, pe lângă cele 4 goluri, amfitrionii mai ratând o sumedenie de ocazii.

Industria a acumulat 27 de puncte și se clasează pe locul al 9-lea, după un meci în care a făcut și spectacol în compania unei formații la care au evoluat și ex-uniriștii Negură și Mândrușcă.

*Pentru prima dată 4 goluri în fața fanilor

Nou-promovata venea după două eșecuri externe, la Sighetul Marmației și Zalău. După bara lui Bodea (min. 20), la finele primei reprize, D. Lupșan (42) a înscris primul său gol pentru Industria, cu un lob de efect peste portarul advers.

Oaspeții au egalat la reluare prin autogolul lui Necreală (min. 47, o execuție nefericită ce l-a surprins pe Ștef). „Am început slab jocul, dar apoi am controlat ostilitățile. Matematic suntem aproape salvați, în proporție de peste 90 la sută avem asigurată menținerea în Liga a 3-a. Îi felicit pe mijlocașii centralii P. Medrea, R. Lungu, care au evoluat la nivelul posibilităților, alături de D. Lupșan, dar întreaga echipă merită aprecieri. Exceptând primele 30 de minute prestația noastră m-a mulțumit. Am învins un adversar de categoria noastră, din punct de vedere valoric„, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

*D. Lupșan și P. Medrea au marcat în premieră

Se părea că Industria se clatină, după al doilea joc în care și-a introdus balonul în propria poartă (la Zalău – autogol Haiduc), dar elevii lui Ciucă și-au revenit rapid și au dat drumul la spectacol, marcând de trei ori în numai 17 minute!

În minutul 53, căpitanul gazdelor P. Medrea a înscris cu capul din carul mic, aducând din nou avantajul în tabăra gazdelor (primul gol al mijlocașului în Liga a 3-a). În minutul 65, la o nouă fază fixă, Haiduc a șutat puternic din voleu, marcând cu toată opoziția unui fundaș advers.

*Din minutul 68, oaspeții în inferioritate

În minutul 68, a fost eliminat D. Pop (Unirea Jucu) pentru lovirea lui P. Medrea fără minge. Industria s-a dezlănțuit, iar în minutul 70 Bodea l-a păcălit pe un fundaș și a șutat în colțul scurt.

Industria: Ștef – Necreală, Haiduc, Căt. Ivașcu, D. Goangă (65, Cr. Ivașcu), Frențiu, P. Medrea (81, Cioară), R. Lungu, D. Lupșan (72, D. Stanciu), Baghiu (75, A. Cîmpean), Bodea; rezerve M. Ordean, Nicoară, M. Chirilă. Antrenor Paul Ciucă.

Unirea Jucu: L. Szekely – L. Turcu, Negură, S. Tothăzan, S. Pop, V. Pop, D. Pop, Bocan, Mândrușcă, Socaci, Hântea; rezerve: Cîrlan, Vășcan, Pataki, Luca, M.Medrea, Moț, Raoul. Antrenor Constantin Olariu.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=420]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea