FOTO| Început de an școlar atipic la Colegiul Național ,,Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Tinerii ,,boboci”, încolonați și termoscanați pentru a putea intra în clase

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Clopoţelul a sunat din nou luni, 14 septembrie, pentru aproape 50 000 de elevi din judeţul Alba. De la mic la mare, tinerii s-au ,,încolonat” fiecare spre grădinițele, școlile și liceele la care au fost fiecare repartizați, pentru a se reîntâlni cu colegii și profesorii lor.

Elevii Colegiului Național ,,Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, proaspăt întorşi din vacanţă și unii dintre ei intrând chiar și pentru prima dată pe porțile liceului ca și ,,boboci” , s-au îndreptat spre prestigioasa insituție pentru începutul unui an total atipic, nemaîntâlnit în învățământul românesc.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Pentru mulți, această zi poartă o semnificația aparte, întrucât este cea în care și-au încheiat tranziția de la școală generală la liceu, ca proaspeți ,,boboci. Din păcate însă, strângerile de mână au fost înlocuite cu cozi lungi pentru distanțare, iar zâmbetele lor au fost acoperite de măști.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Astfel, tinerii care de abia așteptau să își cunoască sau revadă colegii și profesorii în această plină zi de școală au avut parte de o primire rece și distantă, specifică acestei pandemii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419