Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Inaugurarea Clubului Pensionarilor din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Panglica a fost tăiată de subprefectul Cornel Murg, primarul Adrian Teban şi preşedintele CARP Cugir, Vistian Blaga

inaugurare cugir002Într-un spaţiu situat pe strada Alexandru Sahia din Cugir, a avut loc în cursul acestei dimineţi, festivitatea de inaugurare a Clubului Pensionarilor din Cugir aparţinând în exclusivitate membrilor Asociaţiei Casa de Ajutor Reciproc a.Pensionarilor ,,Solidaritatea’’Cugir.

Clubul a fost amenajat prin eforturile casei de ajutor, condusă de preşedintele Vistian Blaga, o asociaţie care a luat fiinţă în urmă cu 47 de ani şi care de-a lungul timpului a cunoscut un progres continuu, reunind astăzi peste 1.700 de mebri.

După cum arăta la evenimentul inaugural, preşedintele Vistian Blaga, activitatea asociaţiei a rămas neschimbată, concentrându-se în permanenţă pe sprijinirea pensionarilor cărora le-a acordat ajutoare rambursabile constând în împrumuturi cu dobânzi rezonabile. De asemenea, CARP Cugir a acordat şi acordă membrilor săi şi o serie de ajutoare nerambursabile precum: ajutoare de deces pentru urmaşii celor decedaţi, ajutoare la biletele de tratament, ajutoare pentru ochelari de vedere, proteze dentare, auditive, ortopedice, ş.a.

Asociaţia a achiziţionat pe parcursul a 13 ani, un număr de trei spaţii constând în:  sediul CARP, caseria şi contabilitatea, precum şi clubul pensionarilor, un proiect care s-a materializat astăzi, 2 septembrie 2014.

Cu acordul Consiliului director, clubul va avea un program de trei ori pe săptămână şi anume: marţi, miercuri şi joi şi va consta în activităţi de socializare; jocuri de societate (şah, table, cărţi, etc; întâlniri tematice (ex: consiliere în domeniul medical, juridic, etc; organizare de excursii; alte activităţi stabilite de comun acord cu pensionarii; cursuri de iniţiere pe calculator; înfiinţarea unei mici biblioteci; organizarea de zile festive; organizarea de evenimente culturale.

Prezenţi la eveniment, subprefectul Cornel Murg, primarul Cugirului Adrian Teban şi directorul executiv al Casei Judeţene de pensii, Alexandru Retegan i-au felicitat pe iniţiatorii organizării acestui important şi util cadru de socializare, pe toţi membrii asociaţiei şi le-au urat succes în activitatea lor de viitor.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=2262]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea