Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Primul CONCERT la Alba Iulia cu măsuri de distanțare socială: Cum arată pregătirile din Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reluarea activităților culturale în Alba Iulia, cu respectarea măsurile necesare pentru protejarea publicului, reprezintă un obiectiv prioritar al administrațiilor publice locale.

Pentru a crea un cadru necesar desfășurării unor acte artistice, din varii domenii, Primăria municipiului Alba Iulia împreună cu Consiliul județean Alba, au amenajat, în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina, un spațiu generos dedicat evenimentelor culturale, în condiții adaptate actualului context medical.

Scena în aer liber va găzdui spectacole de folclor, teatru, muzică, dans pe tot parcursul sezonului estival. Spaţiul este clar delimitat, astfel încât să se asigure distanțarea socială atât între scenă și public, cât și între cele 500 de locuri pe scaune pregătite.

Totul va fi temeinic igienizat.Accesul spectatorilor este liber și se va face doar cu respectarea măsurilor și regulilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19, măsurarea temperaturii, dezinfectare și purtea măștilor de protecție.

Spectacolele vor fi organizate de către Consiliul județean Alba prin instituțiile subordonate și Primăria municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea