Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Imagini EMOȚIONANTE cu un băiețel care îmbrățișează un voluntar de la Crucea Roșie Alba, pentru că a primit un ghiozdan cu rechizite pentru școală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imagini EMOȚIONANTE au fost surprinse în cadrul unei campanii organizată de Crucea Roșie Română Filiala Alba. Un băiețel îmbrățișează un voluntar, fericit și recunoscător pentru că a primit un ghiozdan cu rechizite pentru școală.

”O fotografie face cât 1000 de cuvinte…Nu credem însă că avem îndeajuns de multe cuvinte ca să explicăm această fotografie, dar vom încerca. Este făcută la finalul uneia dintre zilele în care am distribuit ghiozdane în cadrul campaniei „Înapoi la școală”. După o zi plină și obositoare, colegii noștri au ajuns într-un final la un băiețel dintr-o comunitate izolată”, spun reprezentanții organizației.

Copilul a primit timid ghiozdănelul cu rechizite și a rămas tăcut lângă colegii noștri, în timp ce aceștia își completau borderoul de donație. La final, l-a tras ușor de mână pe unul dintre colegi spunând că vrea să-i dea ceva.

Acel „ceva”, care pentru unii poate fi neînsemnat, a fost o îmbrățișare sinceră. Era „ceva-ul” cel mai de preț pe care acel băiețel firav l-a oferit din tot sufletul. Doar după ce a îmbrățișat pe rând pe fiecare dintre colegii noștri, a zâmbit fericit și a deschis ghiozdanul pentru a se bucura de tot ce este înăuntru.

”Iată povestea din spatele acestei fotografii. Nu este cea mai clară sau cea mai bună fotografie, dar vă asigurăm că valorează mai mult decât toate cuvintele din lume.

„Povești din ghiozdănel” este o campanie care dorește să tragă un semnal de alarmă privind situația multor copii nevoiași din județul Alba, care continuă să meargă la școală chiar dacă eforturile pe care trebuie să le facă sunt enorme.

Protejăm identitatea copiilor, dar vom relata poveștile lor astfel încât să ne inspire pe fiecare dintre noi. Fiecare istorisire este reală și a fost aflată în urma campaniei „Înapoi la școală” prin care Crucea Roșie Filiala Alba a distribuit, cu sprijinul companiilor Star Assembly și Star Transmission, 500 de ghiozdane complet echipate copiilor nevoiași din județul Alba”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea