Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Hotelul ”Popasul Regelui” vă așteaptă pe Valea Frumoasei, într-un colț de Rai, acolo unde cerul îmbrățișează pământul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hotelul ”Popasul Regelui” vă așteaptă pe Valea Frumoasei, într-un colț de Rai, acolo unde cerul îmbrățișează pământul

Străbătând Valea Frumoasei pentru a regăsi peisajele de poveste descrise de Mihail Sadoveanu ajungem aproape de Șugag, la Hotelul ”Popasul Regelui”, într-o zonă mirifică, departe de zbuciumul orașului. Aici regăsim farmecul copilăriei, liniștea și relaxarea mult dorite, tradiția și bucatele alese pregătite cu grijă de maeștri bucătari.

Peisajul ne invită la drumeție și aventură, așa că pășim cu grijă pe potecile înguste pentru a nu tulbura liniștea pădurii neatinse încă de modernismul zilelor noastre. Culmile munților și Lacul Tău, aflat în vecinătatea hotelului, se lasă admirate în toată splendoarea lor de la fereastra camerei, mângâiate de razele blânde ale soarelui.

Străbătând Valea Frumoasei – Drumul Regelui, ajungem la Lacul de acumulare de la Oașa, Mănăstirea Oașa, Mănăstirea Țețu, Vârful Pătru, Lacul Iezer Șureanu și în multe alte zone cu peisaje mirifice. E tot ce ne dorim pentru o vacanță reușită!

Camerele hotelului, moderne, spațioase, curate ne asigură tot confortul pentru a uita de stresul de fiecare zi. Personalul hotelului, amabil și zâmbitor, are grijă să nu ne lipsească nimic și popasul nostru să fie cât mai reușit. Și pentru că am amintit despre preparatele pregătite cu suflet și pricepere de bucătarii hotelului trebuie să spunem că aici găsim cea mai bună mâncare din zonă, bucate tradiționale, dar și preparate alese, care pot să satisfacă toate gusturile celor ce străbat Valea Frumoasei.

La Stâna luʹ Ion baciul ne așteaptă cu tradiționalul meniu ciobănesc – ceaun de berbecuț, bulz, sloi de oaie și multe alte bunătăți completate cu un vin bun sau cu țuică ”întoarsă” cum numai în Ardeal găsești. Cei care s-au oprit o dată la ”Popasul Regelui” sigur vor reveni pentru a fi tratați regește, iar cei care nu au venit încă aici sunt așteptați să descopere o altă lume, mai frumoasă! Cu siguranță nu vor regreta!

YouTube video

Noi am prezentat acum doar o mică parte din ceea ce ne oferă Hotelul ”Popasul Regelui” pentru o vacanță reușită. Vă invităm să veniți pe Valea Frumoasei, să treceți și dumneavoastră pragul hotelului, pentru a avea parte de tot ceea ce gazdele ne pregătesc nouă, turiștilor, cu mult suflet, răbdare și pricepere, pentru a ne simți aici ca acasă!

[nggallery id=8181]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fostul procuror-șef al DIICOT Alba Iulia, cel care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv de Înalta Curte, după aproape 10 ani de procese

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fostul procuror-șef al DIICOT Alba Iulia, cel care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv de Înalta Curte, după aproape 10 ani de procese După 10 ani de judecată, dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final după 10 ani de judecată. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea