FOTO: Holzindustrie Schweighofer oferă şcolilor din Sebeş material şi echipament sportiv pentru orele de educaţie fizică şi sport

Compania Holzindustrie Schweighofer îşi continuă implicarea în comunitatea locală şi va oferi şcolilor din Sebeş, în anul şcolar 2016-2017, material şi echipament sportiv pentru buna desfăşurare a orelor de educaţie fizică şi sport. Suma totală depăşeşte 5.000 euro şi a fost împărţită şcolilor în funcţie de numărul de elevi.

_ccc1735„Credem foarte mult în importanţa educaţiei, pentru că este piatra de temelie a fiecărui om şi a fiecărei organizaţii. Iar educaţia fizică şi sportul fac parte integrantă din dezvoltarea intelectuală şi fizică armonioasă a fiecăruia”, a declarat Răzvan Cosma, director.

„Ne bucurăm să sprijinim generaţiile actuale de elevi, pentru că ei sunt viitorul nostru, al oraşului Sebeş, iar aceste demersuri au devenit deja o tradiţie, pe care suntem mândri să o continuăm şi încurajăm cu orice ocazie”, spune Emil Pop, director.

Educaţia este o prioritate pentru Holzindustrie Schweighofer, şi se înscrie în strategia noastră de responsabilitate socială corporativă. Susţinerea tinerilor – devenită deja o tradiţie, educaţia şi formarea lor profesională se înscriu în această strategie, care reuneşte toate iniţiativele actuale şi viitoare pe care compania le derulează în paralel cu activitatea economică.

_ccc1646

„Suntem încântaţi să acordăm sprijin şcolilor, să ajutăm la formarea elevilor, să ne angajăm activ în viaţa comunităţii. Astfel, contribuim la dezvoltarea comunităţilor, pregătind elevii de azi pentru a deveni adulţi responsabili”, a declarat Dan Banacu, director general.

Holzindustrie Schweighofer participă în mod activ la dezvoltarea comunităţilor din zonele în care îşi desfăşoară activitatea, respectiv judeţele Alba, Bacău, Covasna şi Suceava. Astfel, începând cu anul 2010, compania a oferit sprijin financiar de peste 5 milioane euro în diverse proiecte de educaţie, sociale şi de sănătate.

*Despre Holzindustrie Schweighofer

Holzindustrie Schweighofer este parte a Grupului Schweighofer şi îşi are originile într-o afacere de familie austriacă, cu peste 400 de ani de experienţă în industria de prelucrare a lemnului.

Holzindustrie Schweighofer a deschis prima fabrică de cherestea în România în anul 2003, la Sebeş. În prezent, compania operează pe plan local alte două fabrici de cherestea – la Rădăuţi şi Reci, o fabrică de panouri încleiate din lemn masiv la Siret şi una de panel la Comăneşti, generând aproape 3.000 de locuri de muncă direct în aceste locaţii şi mai mult de 10.000 de locuri de muncă indirect, în industrii conexe. Din octombrie 2015, din Grupul Schweighofer face parte şi o fabrică de cherestea în Germania. De asemenea, compania produce viscoză şi bioenergie şi are activităţi în silvicultură şi afaceri imobiliare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...