Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO| HARTA ,,bătăliilor” pentru consiliile județene din țară! Partidul care, după alegeri, are 20 de județe ,,la mână”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Partidul Social Democrat rămâne cu cele mai multe șefii de consilii județene, după alegerile locale! Conform informațiilor STIRIPESURSE.RO, social-democrații au 20 de județe pe care le controlează. Liberalii și-au atins și ei baremul.

Ludovic Orban anunțat că limita de jos pentru liberali este de 17 șefi de consilii județene, ceea ce s-a și întâmplat. UDMR dă 4 președinți, în timp ce Alianța USR-PLUS nu a obținut nici măcar unul, în ciuda scorurilor bune în anumite orașe

PSD va avea președinți de consiliu județean în Bistrița-Năsăud, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Brăila, Tulcea, Ialomița, Călărași, Dâmbovița, Teleorman, Argeș, Olt, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Gorj, Hunedoara și Buzău.

PNL va avea președinți de consiliu județean în Bihor, Sălaj, Cluj, Arad, Alba, Timiș, Caraș-Severin, Brașov, Sibiu, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Constanța, Iași, Suceava, Maramureș și Vrancea.

UDMR va avea președinți de consiliu județean în: Satu Mare, Mureș, Harghita și Covasna.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea