Rămâi conectat

Sport

FOTO: Gicu Grozav a spart gheața pentru Kisvarda FC, gol în Cupa Ungariei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Albaiulianul Gheorghe Grozav și-a trecut în cont prima reușită pentru Kisvarda FC, echipa maghiară la care s-a transferat în intersezon.

*Gol din „scăriță”!

Atacantul din Cetatea Marii Uniri a transformat un penalty, o „scăriță” elegantă, marcând din punctul cu var tocmai prin procedeul ce i-a adus atâtea critici, în toamnă, pe când evolua la Dinamo, la meciul de cupă cu Csikszereda, când a ratat o lovitură de departajare, lucru ce a produs despărțirea de „câinii roșii”.

Gicu a marcat în Cupa Ungariei, în partida retur cu Ferencvaros, contând pentru optimile de finală ale competiției, scor 1-1 (0-1). Fostul unirist a punctat în minutul 67, după ce a intrat în teren cu nouă minute mai devreme, în vreme ce portarul Mihai Mincă a fost integralist.

Ferencvaros s-a calificat în sferturile de finală ale competiției, după ce a câștigat cu 2-0 în tur. La al șaselea joc pentru Kisvarda în 2019 (4 în campionat și două în Cupa Ungariei), Gheorghe Grozav a reușit să spargă gheața, marcând un gol important pentru moral, după un an 2018 steril din punct de vedere al reușitelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea