Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Gest nobil al unor oameni model din Alba: Și-au donat casa pentru a fi folosită în scop social de oamenii din Vingard

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Gest nobil al unor oameni model din Alba: Și-au donat casa pentru a fi folosită în scop social de oamenii din Vingard

Carmen și Daniel Zătreanu, doi oameni cu origini în comuna Șpring, au donat casa părintească primăriei pentru a fi folosită de oamenii din satul Vingard ca Centru Social Multifuncțional. Acesa va purta numele „Ana Morărescu”, cea care a fost proprietara locuinței și care a trecut la cele veșnice în urmă cu trei ani.

Gestul nobil al familiei Zătreanu, care în prezent locuiește în Statele Unite, a fost făcut publică de către Iulia Stănilă, primarul comunei Șpring.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Dacă tot vorbim despre oameni model, vreau să vă fac cunoștință cu Carmen și Daniel Zătreanu. Aceștia s-au oferit să dea în folosință primăriei Șpring, cu titlu GRATUIT, casa părintească din satul Vingard ce a aparținut mamei, Ana Morărescu. Au făcut acest gest nobil pentru a fi folosită în scop social, pentru oamenii din satul Vingard, în numele mamei.

Deși sunt stabiliți în SUA de peste 40 de ani, nu au renunțat la casa lor de suflet, ba din contră, au renovat-o si au întreținut-o de la distanță, doar de dragul mamei, al locului si al amintirilor din copilărie, iar acum o cedează spre binele comunității.

Am avut norocul să o cunosc și să îi fiu aproape doamnei Ana Morărescu, vreme de 4 ani, în București, în perioada în care am locuit acolo. O femeie care m-a iubit și m-a ocrotit cu o gingășie de nedescris, ca și pe proprii nepoți.

În 2020 s-a stins, dar acum a lăsat în urmă ceva pentru oameni, în satul sufletului ei, Vingard, de care ii era atât de dor si de care îi povesteam cu drag de câte ori mă întorceam de acasă.

Mulțumesc din suflet pentru încredere, Carmen Zatreanu! Tanti Ani ar fi mândră de gestul tău și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am cunoscut oameni ca voi, oameni extraordinari care vin in sprijinul altor oameni!

Mulțumesc și în numele cetățenilor din satul Vingard, care vor fi consultați în condiții decente, până când reușim să obținem fonduri pentru reabilitarea cabinetului vechi. Dumnezeu să vă întoarcă binele înzecit!”, a scris Iulia Stănilă pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea