Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Gaşca RETRO într-un „spectacol” inedit de promovare prin cafenelele din Alba Iulia. De aici încolo, dacă e VINERI, e RETRO PARTY, în Club Stage!

Alexandra Mates

Publicat

în

Gasca Retro Club Stage61Vineri e Retro Party în Club Stage din Alba Iulia, iar asta deja multă lume o ştie. Pentru că, într-un mod neconvenţional, Stage îşi promovează mai nou evenimentele prin cafenelele din oraş.  În ţinute din moda anilor 80-90, încărcaţi cu flyere şi o ramă mare pentru fotografii, Gaşca Retro a trecut joi seara prin mai multe localuri din oraş, pentru a anunţa lumea de evenimentul ce va avea loc vineri seara. Şi nu doar atât! Cei care au dorit s-au putut fotografia cu ei, iar fotografia o vor putea ridica fiecare gratuit din club, dacă participă la petrecere.

Fotografii cu Gaşca Retro, un zâmbet larg şi o invitaţie la Gasca Retro Club Stage03petrecere, asta au primit albaiulienii care s-au aflat joi seara, în intervalul orar 20.00 – 22.00, prin cafenelele din oraş. Gaşca RETRO Stage a luat la rând cele mai populate cafenele iar pe lângă flyerele împărţite, aceştia s-au fotografiat cu toţi cei care au dorit o amintire cu ei, după ce au aflat că poza va putea fi ridicată vineri, de pe un panou de la petrecerea din club.

Cei care nu v-aţi  întâlnit cu GAŞCA Stage, o să aveţi ocazia peste câteva săptămâni. Se vor întoarce, cu noi tematici pentru a se fotografia cu voi, dar şi pentru a vă lansa oficial invitaţia la viitoarele petreceri de pomină organizate aici.

Până una, alta, vă invităm să vizionaţi o galerie foto cu modul inedit al lor de a anunţa petrecerea de vineri:

[nggallery id=1032]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea