Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO| Florin Roman laudă performanța sportivă a lui Ion Dumitrel: Locul 3 la Crosul Unirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Florin Roman laudă performanța sportivă a lui Ion Dumitrel, care a obținut locul 3 la Crosul Unirii, într-o postare pe pagina de Facebook. 

Potrivit lui Florin Roman, Ion Dumitrel este un impătimit al sportului și alearga zilnic mai mulți kilometri. De asemenea, în tinerețe, președintele CJ Alba ar fi fost unul dintre cei mai buni sportivi ai României la orientare turistică.

”Poate nu multă lume știe că Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, este un împătimit al sportului și că aleargă aproape zilnic, kilometri buni.

Și poate mult mai putini știu că în tinerețe a fost unul din cei mai buni sportivi ai României la orientare turistică. Și acum participă ăn special la cursele cu grad mare de dificultate și nu ratează podiumul. Ca și la Crosul Unirii!

Un mare respect pentru el ca om, pentru el ca sportiv, pentru el ca președinte de Consiliu Județean. Baftă în continuare!”, a scris Florjn Roman pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea