Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Florin Roman către părinții copiilor de clasa I din Alba: Scoateți ghiozdanul de pe lista cumpărăturilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul Ghiozdan Alba Florin Roman (1)Astăzi în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PNL Alba Iulia, Florin Roman, vicepreședintela Consiliului Județean Alba, a insistat ca presa să mediatizeze proiectul “Primul Ghiozdan”, astfel încât părinții copiilor care în toamnă vor merge pentru prima dată la școală în clasa zero sau clasa I, să nu mai facă cheltuieli cu ghiozdanul și o parte din rechizite.

Asta, pentru că cele 5.600 de ghiozdane achiziționate de Consiliul Județean Alba în urma unui proiect inițiat de Roman, vor începe să fie distribuite către școlile din județ, încă de săptămâna viitoare. Fiecare proaspăt elev va primi gratuit o geantă și rechizitele cele mai importante pentru activitatea la clasă, respectiv caiet de română, caiet de matematică, penar, stilou, riglă, radieră, etc.

Efortul financiar făcut de administrația județeană pentru acesată achiziție se ridică la circa 100.000 de dolari americani.

Primul Ghiozdan Alba Florin Roman (5)Florin Roman a explicat că, în special părinții copiilor din în zonele rurale se interesează dacă este adevărat că se vor oferi gratuit aceste ghiozdane, exprimându-și totodată bucuria că nu mai trebuie să cheltuiască atât de mult pentru copiii lor care vor merge începând din acest an la școală.

Liberalul a ținut să sublinieze că acest proiect este rodul unei foarte bune colaborări cu președintele CJ Alba Ion Dumitrel și vicepreședintele instituției, Alin Cucui, ca de altfel toate celelalte proiecte care pot fi trecute pe lista promisiunilor onorate: Autostrada Sebeș-Turda, Școala Profesională Germană Alba Iulia, etc.

Ghiozdanele cu rechizite vor fi înmânate elevilor de clasa zero și I în prima zi de școală, respectiv 15 septembrie 2013


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea