Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Florea Taxi a lansat o aplicație prin care comanzi simplu, rapid și confortabil un taxi în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florea Taxi04Noua metodă de plasare a comenzilor pentru FLOREA TAXI este parte a unui sistem integrat de gestionare automată a solicitărilor, astfel încat cu doar două click-uri îţi este alocată cea mai apropiată maşina, în cel mai scurt timp. Aplicaţia TAXI FLOREA este o metodă modernă de a găsi un taxi în câteva secunde: comanzi  rapid și ușor, vezi locația masinii după plasarea comenzii și știi exact când a ajuns.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  • Telefonul te localizează automat și poți alege adresa de pe hartă sau o poți completa manual
  • Plasezi comanda
  • Vezi timpul de așteptare până la sosirea mașinii
  • Poți verifica poziția mașinii pe hartă, de la preluarea comenzii
  • Poți transmite mesaje șoferului prin aplicație

Prin această aplicație, clienților le va fi mult mai ușor să comande un taxi. În plus, este un serviciu nou și unic în Alba Iulia, pe care Florea Grup se bucură să-l ofere atât locuitorilor, cât și turiștilor. Compania, care anul acesta împlinește 20 de ani de la înființare, și-a propus să contribuie la creșterea și diversificarea serviciilor în Alba Iulia. Facem acest lucru prin investițiile în domeniu hotelier (Hotel Transilvania și Hotel Astoria), prin sprijinul acordat în infrastructura locală și, nu în ultimul rând, prin punerea la dispoziția vizitatorilor unei flote de taxiuri moderne, curate și, mai nou, dotate cu o aplicație mobilă.” declară Marcel Florea, director general Florea Grup.

florea taxiTAXI FLOREA  este cea mai modernă aplicație de a comanda  taxi prezentă momentan în Alba Iulia, disponibilă pe platformele: Android, Apple iOS, Windows Mobile.

Florea Grup este o companie cu capital românesc integral privat, înființată în anul 1996 de către frații Marcel și David Florea. Pe lângă serviciile de taxi, afacerile Florea Grup cuprind investiții majore în domeniul hotelier, cel al construcțiilor și cel al distribuției de carburnați, compania inaugurând de curând cea de a zecea stație de carburanți.

[nggallery id=2411]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea