FOTO| „Fir de hârtie”, dupa un eveniment la care au participat peste 6.000 de persoane, la Alba Iulia: ”Se poate, trebuie doar să vrem”

Sâmbătă, Cetatea Alba Carolina a găzduit un eveniment religios la care au participat peste 6.000 de persoane. Sfinţirea şi înscăunarea noului arhiepiscop romano-catolic Gergely Kovacs a reunit mii de credincioși la ceremonia ce a avut loc la Catedrala Sfântul Mihail din municipiu.

INFORMARE COVID-19

Dacă până acum am fost obișnuiți ca în urma unui eveniment cu un număr atât de mare de participanți ”scena” desfășurării acestuia să rămână ca o ”groapă de gunoi”, o fotografie făcută după evenimentul religios de sâmbătă de la Alba Iulia, arată că se poate și altfel.

Fir de hârtie, pungă sau orice alt rest menajer nu a rămas după plecarea participanților la sfinţirea şi înscăunarea noului arhiepiscop romano-catolic.

”Când s-a terminat evenimentul nu a rămas în urmă nici o hârtie, nici un staniol, nici o pungă. Nimic. Curat cum au găsit atunci când au venit cei 6500 de oameni. O dovadă că se poate. TREBUIE DOAR SĂ VREM! Îi felicit pe toți cei care ne-au lăsat cetatea așa cum au găsit-o! Curată”, a scris pe facebook cel care a realizat fotografia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...