FOTO| „Fir de hârtie”, dupa un eveniment la care au participat peste 6.000 de persoane, la Alba Iulia: ”Se poate, trebuie doar să vrem”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Sâmbătă, Cetatea Alba Carolina a găzduit un eveniment religios la care au participat peste 6.000 de persoane. Sfinţirea şi înscăunarea noului arhiepiscop romano-catolic Gergely Kovacs a reunit mii de credincioși la ceremonia ce a avut loc la Catedrala Sfântul Mihail din municipiu.

ELIT

Dacă până acum am fost obișnuiți ca în urma unui eveniment cu un număr atât de mare de participanți ”scena” desfășurării acestuia să rămână ca o ”groapă de gunoi”, o fotografie făcută după evenimentul religios de sâmbătă de la Alba Iulia, arată că se poate și altfel.

Fir de hârtie, pungă sau orice alt rest menajer nu a rămas după plecarea participanților la sfinţirea şi înscăunarea noului arhiepiscop romano-catolic.

”Când s-a terminat evenimentul nu a rămas în urmă nici o hârtie, nici un staniol, nici o pungă. Nimic. Curat cum au găsit atunci când au venit cei 6500 de oameni. O dovadă că se poate. TREBUIE DOAR SĂ VREM! Îi felicit pe toți cei care ne-au lăsat cetatea așa cum au găsit-o! Curată”, a scris pe facebook cel care a realizat fotografia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419