Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Festivitate de ,,Ziua Națională a Tineretului”, la Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir. Au fost premiati elevii care s-au evidentiat la concursurile școlare și actiunile de voluntariat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, la Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir a avut loc un careu festiv, consacrat premierii elevilor și profesorilor din cadrul instituției de învățănt, care s-au evidențiat la concursurile școlare și care s-au implicat în activitățile de voluntariat organizate în parteneriat cu primăria locală.

La eveniment au luat parte directorul colegiului, prof. Ionuț Iancu, administratorul public al orașului Cugir ing. Marius Jibotean, consilierul județean Dan Cherecheș, consilierul educativ Mariana Jibotean, cadre didactice ale instituției școlare.  Din partea asociației ,,Ține de tine” a luat parte profesorul Alin Teodorescu.  În acest cadru au fost premiați peste 30 de elevi, care pregătiți de profesorii: Dacia Napău, Alexandru Micaciu, Liliana Dache, Ion Nicu, Florin Toma, Stela Predescu, Gabriela Urs, Arabela Muscalagiu, Claudia Precup și Ioan Câmpean, au adus premii importante acestei instituții tehnice de învățământ.

Disciplinele la care s-au obținut frumoasele rezultate sunt din domeniile: mecanic, electro – mechanic, robotică și automatizări, matematică, biologie, limba română și sport. ,,Doresc să vă felicit încă o dată pentru rezultatele pe care le-ați obținut și vă asigur din partea conducerii colegiului că vom face o tradiție prin care ne propunem să evidențiem rezultatele școlare și extrațcolare obținute de elevii noștri”, le-a transmis directorul Ionuț Iancu participanților.

(C.P.)

[nggallery id=3868]

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea