Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Festivalul ,,Zilele Tineretului” la Cugir, o manifestare de mare atracție pentru locuitorii de la poalele Drăganei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-a tras Cortina peste cea de-a XII-a ediție a Festivalului ”Zilele Tineretului” la Cugir, eveniment care, în ciuda ploii și a vântului (din cea de-a doua zi), a adunat pe stadionul ,,Parc” din localitate peste 1800 de spectatori. Manifestarea organizată de către Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Cugir a debutat sâmbătă 4 mai, ora 17.00 și s-a reluat a doua zi,de la ora 17.00 și a ținut până la ora 22.00.  

Pe parcursul celor două zile au avut loc spectacole dintre cele mai variate pentru toate vârstele și toate gusturile, concertând artiști și formații, precum: Street dance (Școala Mirabela Herlea), The Beat, NIB, Millenium C, Serenity, Melina, Macanache, Gav, Luna Amară (formative de folk rok – Cluj – Napoca), Odysey – Suceava. De un mare efect s-au dovedit pacurile de distracție pentru cei mai mici, cu activități specific acestora. Cel mai așteptat moment a fost cel care a marcat închiderea festivităților, respectiv spectacolul care a avut loc duminică, 5 mai.

Atunci au urcat pe scenă formația „TAXI”. De remarcat prezentarea deosebită a lui, Vasile Palfi, Vali Iloaie, Aprentis, Happy Hippie, Florin Camen. Dorim și noi să-i felicităm pe organizatori, în mod special Centrul Cultural Cugir, în frunte cu director general Diane Dobrean, care a dovedit și de această dată o preocupare deosbită pentru ca un eveniment de o asemenea anvergură să se desfășoare la un înalt nivel calitativ.(C.P.)

 Foto: Gabriel Pădurean

 [nggallery id=7078]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea